Všiml jsem si, že v komentářích pod tímto článek http://www.programujte.com/view.php?cisloclanku=2005052304#komik se vyskytlo pár spamů... Je tu někde přítomen redaktor? Mohl by to smazat?
Fórum › Návrhy na vylepšení
Policie? Zabanujte toho spamera!
Aj tu ich je zopár http://www.programujte.com/view.php?cisloclanku=2005041406-C++---3.-lekce#komik .
pokud vím tak redaktor nemá právo mazat komentáře
Najdete zde články zabývající se matematikou základních a středních škol a databázi hlavolamů.
Pro vyzkoušení Vaš
Mno teoreticky nemuze =)
Mrknete do new verze->diskuze.. Tam se to jen hemzi spamem ;-)
Mrknete do new verze->diskuze.. Tam se to jen hemzi spamem ;-)
to asi většina nemůže;)
Najdete zde články zabývající se matematikou základních a středních škol a databázi hlavolamů.
Pro vyzkoušení Vaš
To Blujacker: jistě, že redaktor může mazat komentáře u svého článku, stejně tak moderátor příspěvky a vlákna ve své diskuzi ... zbytek musí obstarat Curo (nemá čas) nebo CuroBOT (prakticky mimo provoz kvůli vývoji nové verze), takže se množství spamu bude nadále zvyšovat
To DeaLer:přesně tak. redaktoři mohou buď komentář úplně smazat (např. v případě reklamy...), nebo komentář zablokovat - místo jeho původního textu se tam objeví text
Text tohoto komentáře byl vymazán, jelikož porušoval publikační pravidla našeho e-zinu!
Redakce
ale to už je jiná věc...
eh, tak takový funkce jsem si fakt nevšiml... kde se to dá udělat??
Pro vyzkoušení Vaš
To Blujacker: v adminu máš sekci komentáře ... jak nečekané ;)
;) sem holt slepej...Dík
Pro vyzkoušení Vaš
Ještě k těm spamům tady ve fóru a i pod články. Když se podivám co jich tady je za takovou chvlíli, představte si kolik jich CuroBOT už musel smazat.
to Curo: nevede si CuroBOT nějakou statistiku? docela by mě to zajímalo.
ted jsem smazal ručně nějakej ten spam, už to nebylo únosný....
Pro vyzkoušení Vaš
To Phoenix: nevede,pač bychom si zahltili databázi :)))
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
Ono by třeba pomohlo, aby mohli přidávat komentáře pouze registrovaní uživatelé, jak to taky bývá u spousty stránek, ale to, že můžou přidávat aji neregistrovaní uživatelé, mi přijde jako docela inteligentní nápad, ale potom se budeme muset stýkat s miriádou spamu.
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Jsem z toho na prášky ... — založil DeaLer
Jak z toho ven — založil Jarda Hlaváček
Pomoc, uz mam toho dost — založil Miro1701
Omg...imho je toho dost — založil ps2console
Nwm co si od toho mam myslet — založil Datlik