Zly import dat do PhpMyAdnim – MySQL – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Zly import dat do PhpMyAdnim – MySQL – Fórum – Programujte.comZly import dat do PhpMyAdnim – MySQL – Fórum – Programujte.com

greppi0
Stálý člen
8. 6. 2007   #1
-
0
-

Mam subor TXT v ktorom su udaje do databazy. Vseko prebehne pri importe normalne, ale pri prehliadani vlozenych udajov sa mi namiesto pismeniek z mekcenmi a dlznami zobrazia ako otazniky - cize pri importe sa prepisali na otazniky (data ktore su importovane su aj vo viacej jazykoch, a napr. taku rustinu, polstinu a pod. mi vobec nezobrazi - teda da mi same otazniky) . A pritom subor je kodovany v UTF8 a pri importe v PhpMyAdmin mam nastavene tiez UTF8 ... Neviete v com by mohla byt chyba ? (pripominam, ze v sobore je viacej jazykov - rustina, polstina, madarcina a slovencina)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
You can make more friends in two months by becoming interested in other people than you can in two years by trying to get other people interested in you - Dale Carnegie
Martin Šimko
~ Redaktor
0
Grafoman
10. 6. 2007   #2
-
0
-

To greppi: a zkoušel jsi i jiné kódování? např. ISO-8859-2 ? To je pro východo-evropské jazyky, takže by mělo splnit svůj účel... mimochodem jaké kódování máš nastavené v PHPMyAdmin je úplně jedno, je to pouze "porovnávání", už se to tu myslím řešilo..

Nahlásit jako SPAM
Programujte.com redaktor
Sleduj mě na @MartinSimko
greppi0
Stálý člen
12. 6. 2007   #3
-
0
-

a zkoušel jsi i jiné kódování? např. ISO-8859-2 ?

Myslis kodovanie suboru alebo ako ?

Nahlásit jako SPAM
You can make more friends in two months by becoming interested in other people than you can in two years by trying to get other people interested in you - Dale Carnegie
Martin Šimko
~ Redaktor
0
Grafoman
15. 6. 2007   #4
-
0
-

jj, souboru v meta tagu

Nahlásit jako SPAM
Programujte.com redaktor
Sleduj mě na @MartinSimko
greppi0
Stálý člen
15. 6. 2007   #5
-
0
-

My sme sa asi dobre nepochopili. Ten subor je typu TXT a tam niesu ziadne HTML znacky - tam su len hodnoty ktore som exportoval z Excelu (nieco take ako CSV) a chcem ich dat do databazi, ale problem je v tom ze pri importe mi to vlozi zle.

Nahlásit jako SPAM
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.

Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 11 hostů

Podobná vlákna

Import dat z Excelu — založil greppi

Mysql import dát — založil Majo

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý