LOADCLIP – Flash – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

LOADCLIP – Flash – Fórum – Programujte.comLOADCLIP – Flash – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
josef
~ Anonymní uživatel
24 příspěvků
8. 6. 2007   #1
-
0
-

zdravim použil jsem toto, je to na prvnim frame

_root.traceBox.vScrollPolicy ="on";

//trace function
function myTrace(msg)
{
_root.traceBox.text += msg + newline;
_root.traceBox.vPosition = _root.traceBox.maxVPosition;
}
/*********************************************************************/
//init
var myMCL = new MovieClipLoader();
/*********************************************************************/
//callbacks
myMCL.onLoadStart = function (targetMC)
{
var loadProgress = myMCL.getProgress(targetMC);
myTrace ("The movieclip " + targetMC + " has started loading");
myTrace("Bytes loaded at start=" + loadProgress.bytesLoaded);
myTrace("Total bytes loaded at start=" + loadProgress.bytesTotal);
myTrace("____________________________________");this.symbol2.visible=false;
}
myMCL.onLoadProgress = function (targetMC, loadedBytes, totalBytes) {
myTrace ("movie clip: " + targetMC);
myTrace("Bytes loaded at progress callback=" + loadedBytes);
myTrace("Bytes total at progress callback=" + totalBytes);
myTrace("____________________________________");this.symbol2.visible=false;
}
myMCL.onLoadComplete = function (targetMC)
{
myTrace (targetMC + " has finished loading.");
var loadProgress = myMCL.getProgress(targetMC);
myTrace("Bytes loaded at end=" + loadProgress.bytesLoaded);
myTrace("Bytes total at end=" + loadProgress.bytesTotal);
myTrace("____________________________________");this.symbol2.visible=false;
}
myMCL.onLoadInit = function (targetMC)
{
myTrace ("Movie clip:" + targetMC + " is now initialized");
this.symbol2.visible=false;
targetMC._width = 170;
targetMC._height = 170;
myTrace("____________________________________");
}
myMCL.onLoadError = function (targetMC, errorCode)
{
myTrace ("ERRORCODE:" + errorCode);
myTrace (targetMC + "Failed to load its content");
myTrace("____________________________________");
}
/********************************************************************/
//load the files in to their respective targets



pruser je ze kdyz kliknu na tlacitko a to vola
on (release) { this.symbol2.visible=false;

myMCL.loadClip("english.swf",this.symbol2);
}

tak mi to neskryje nacitany swf. potrebuju nacitat swf a po dobu nacitani ho nezobrazovat, a zobrazit ho az cely po nacteni, resim tak skryti nacitani u swf s preloaderem díky za helpa vsem.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Reklama
Reklama
di3Z3L0
Newbie
16. 10. 2007   #2
-
0
-

Chlapče zkus tam všude necpat this když nevíš k čemu to je...a chyba v syntaxi

_root.symbol2._visible = 0;

V nouzi mi pošli tvojí prácí v .ZIP na diezel@centrum.cz a já zpět pošlu opravený s komentářema.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 1 host

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý