Pomoc při přepsání kódu do PHP 5 – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Pomoc při přepsání kódu do PHP 5 – PHP – Fórum – Programujte.comPomoc při přepsání kódu do PHP 5 – PHP – Fórum – Programujte.com

 

DeaLer+2
Hero
21. 4. 2006   #1
-
0
-

Zdrav?m,
najde se tu n?kdo, kdo by m?l ?as a p?epsal n??e uveden? k?d do podoby pro PHP5? Jedn? se o Webovou Slu?bu pro vyu??v?n? TEXY, vyu??v? knihovnu nuSOAP (v PHP 5 u? je SOAP vol?n? podporov?no, proto by bylo dobr? se z?vislosti na nuSOAP zbavit). Pum??ete mi?



<?php

/* Texy Web Service
* ================
*
* Provides SOAP interface for Texy! syntax convertor.
* Author: Ale? Roub??ek -rarous- (rarous@seznam.cz)
*
*/

require_once("texy-compact.php"); // knihovna Texy!
require_once("nusoap.php"); // knihovna nuSOAP

$ns = "http://texy.info"; // prostor n?zv? slu?by

$server = new soap_server();
$server->configureWSDL('TexyConverter', $ns); // n?zev webov? slu?by
$server->wsdl->schemaTargetNamespace = $ns;

// zve?ejn?n? metody s jej?mi parametry
$server->register(
'PrevedDoXhtml',
array('text' => 'xsd:string'),
array('return' => 'xsd:string'),
$ns
);

$server->register(
'PrevedDoXhtmlR',
array('text' => 'xsd:string',
'utf' => 'xsd:boolean',
'trust' => 'xsd:boolean',
'headingLevel' => 'xsd:integer'
),
array('return' => 'xsd:string'),
$ns
);

// funkce pro z?kladn? form?tov?n? s natvrdo nastaven?mi vlastnostmi
// input string text ? text v Texy! syntaxu
// return string html ? vrac? XHTML k?d
function PrevedDoXhtml($text) {
$texy = &new Texy();
$texy->utf = true;
$texy->trustMode();
$texy->headingModule->top = 3;
$html = $texy->process($text);
return $html;
}

// funkce pro z?kladn? form?tov?n? s voliteln?mi vlastnostmi
// input string text ? text v Texy! syntaxi
// input boolean utf ? m? Texy! pracovat s UTF?
// input boolean trust ? m? Texy! pracovat v d?v?ryhodn?m re?imu nebo v bezpe?n?m
// input integer headingLevel ? nejvy??? ?rove? nadpisu
// return string html ? vrac? XHTML k?d
function PrevedDoXhtmlR($text, $utf, $trust, $headingLevel) {
$texy = &new Texy();
$texy->utf = $utf;
if($trust) $texy->trustMode();
else $texy->safeMode();
$texy->headingModule->top = $headingLevel;
$html = $texy->process($text);
return $html;
}

$server->service($HTTP_RAW_POST_DATA);

?>


D?ky moc za pomoc.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
DeaLer+2
Hero
21. 4. 2006   #2
-
0
-

Nebo by snad stačil i návod na práci se SOAP v PHP5.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 20 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý