Spiderman 3 - problém – Hry – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Spiderman 3 - problém – Hry – Fórum – Programujte.comSpiderman 3 - problém – Hry – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
hrac
~ Anonymní uživatel
102 příspěvků
11. 6. 2007   #1
-
0
-

Potřebuji poradit ...
Na začátku hry, jak se probojuji přes první nepřátele mi to píše to něco jako Press to activate your spider sance ->
-> a vůbec nevím co mám udělat nebo co zmáčknout ...
Děkuji za případnou odpověď :)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Reklama
Reklama
Jan Sedlák0
Expert
11. 6. 2007   #2
-
0
-

Nehrál jsem to, ale řekl bych, že bys' měl něco najít v options (nastavení klávesnice/mapování a tam najít tlačítko, kterým se "spider sance" aktivuje), nebo to možná má ukazovat na nějaké tlačítko přímo ve hře.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Podpis: Do podpisu nelze vložit obrázky ani HTML kód. Je podporován nový řádek tagem
.
hrac
~ Anonymní uživatel
102 příspěvků
11. 6. 2007   #3
-
0
-

Tam jsem už to samozřejmě hledal, ale nic nenašel ... .(

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Petr Hartl0
Grafoman
11. 6. 2007   #4
-
0
-

Co znamená "sance"

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Rozčilovat se znamená ničit si zdraví pro blbost jiných!
Jan Bedna?0
Super člen
11. 6. 2007   #5
-
0
-

IMHO asi to bude "spider stance". Ur?it? bys to m?l naj?t n?kde v nastaven? ovl?d?n? a kl?ves, p??padn? v ti?t?n?m manu?lu ke h?e.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Python + Django + PostgeSQL = spokojený vývojář :-)
hrac
~ Anonymní uživatel
102 příspěvků
11. 6. 2007   #6
-
0
-

V?em d?k za odpov??..
V manu?lu jsem si na?el - odtavec -Default Keyboard and Mouse Game/Menu Controls - 1 Key: Spider Sense, ale ani to mi nejde :(

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Jan Bedna?0
Super člen
11. 6. 2007   #7
-
0
-

To hrac: Tak zkus p?epnout kl?vesnici na anglickou (Alt+Shift) ne? spust?? hru.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Python + Django + PostgeSQL = spokojený vývojář :-)
hrac
~ Anonymní uživatel
102 příspěvků
20. 7. 2007   #8
-
0
-

Opožděně sem chci jen dodat, že jsem na to už přišel (poradili mi na hrej.cz)
Ve hře není na začátku hry nastaveno několik kláves, takže je musíte nastavit ...
V menu dáte - Controls - a musíte zesrcolovat dolů, na to sem nemohl přijít, protože se tam, nikde nevyskytuje scrollbar :)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Viktor Roštík0
Stálý člen
20. 7. 2007   #9
-
0
-

To hrac: :-D Tak to je dobrý...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Vskutku...
cerry
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
13. 8. 2007   #10
-
0
-

To hrac:čik v nastavení si k tomu přiřaď nějakou klávesu je to plonkový

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Sanka
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
21. 10. 2007   #11
-
0
-

v treningu udelam ten zaklad i znicim ty bomby atd,a dostanu se do mistnosti a tam musim preskakat tabulatorem tu cestu nez to bouchne,to je jeste ok jenomze potom je tam naka zenska privazana k bombe a spida skoci a vzdycky spadnu na zem,i kdyz mackam vsechno mozne nevi co mam udelat?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
sanka
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
21. 10. 2007   #12
-
0
-

v treningu udelam ten zaklad i znicim ty bomby atd,a dostanu se do mistnosti a tam musim preskakat tabulatorem tu cestu nez to bouchne,to je jeste ok jenomze potom je tam naka zenska privazana k bombe a spida skoci a vzdycky spadnu na zem,i kdyz mackam vsechno mozne nevi co mam udelat?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
hnup
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
23. 12. 2007   #13
-
0
-

To sanka : musis zmáčknout kolečko na myši...

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.101.5.–
Dynamit
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
19. 7. 2012   #14
-
0
-

mam taky tkovy mensi problem... hraju hru vse ok.. chci si to ulozit a zobrazí se Save Unsucceful.. a tím padem se to neulozi ani nenacte.. zkousel jsem uz ty savegames co jsem nasel na netu jko je save game 100% vlozil jsem ho do dokumentu do slozky od hry.. ale nereaguje to.. a furt se to neuklada.. pomuze mi tu jeste nekdo?? dík :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.178.248.–
Dynamit
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
21. 7. 2012   #15
-
0
-

okey našel jsem řešení, hra je typicky americke verze... takze jestli mate ve jmene windowsu jako v uzivateli haček nebo nějaky podobny symbol hra se vam ukladat nebude.. stačí přejmenovat nebo založit novy učet bez háčku a čárek

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.178.248.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 6 hostů

Podobná vlákna

Problém — založil Jano

Problem — založil roonill

Problém s $this — založil Marty

Problém s FF — založil Janina

Problém s IE — založil kECUB

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý