Asi jako spousta lid? tady se nem??u do?kat nov? verze Programujte. Jak to s n? vypad? Curo? Bude spu?t?na b?hem p?r hodin, dn?, t?dn?? P??padn? m??e? napsat n?co m?lo o tom, co se chyst? nov?ho :-) D
Fórum › Návrhy na vylepšení
Nová verze Programujte
To Architekt: Na nové verzi opět aktivně pracuji, vylepšuji právě HP a mám napsaný A4 seznam všech změn, které musím ještě udělat. Většina jsou drobné úpravy.. Už se to rýsuje, administrace je také skoro hotová.
Přehled změn bude tak rozsáhlý, že to bude dlouhý článek uvítací.. Ono z nynější verze neuvidíte vůbec nic, ani jeden grafický prvek, ani jedna čárka, celý portál dostane jiný nádech.
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
To Curo: A zůstane alespoň (pro mě) legendární logo, ten panďulák u toho PCčka u stolu? Ten, co je nad tlačítky download/inzerce?
To Garret Raziel: bude použit výtězný logotyp portálu - tedy ten s panďuláčkem.... toto aktuální logo de do šrotu ;-)
To je panďulák u compu??? :-D
taky jsem do ted netu?il co to p?edstavuje, myslel jsem ?e to je p?kn? abstrakce;)
Najdete zde články zabývající se matematikou základních a středních škol a databázi hlavolamů.
Pro vyzkoušení Vaš
Na prvn? pod?v?n? jsem tak? nev?d?l co to m? b?t :), ale na to druh?(podrobn?j??) u? jsem to pochopil a za?alo se mi to l?bit ...
To Jacob: lol. omlouvam se ;-)
hmm...ale ta informace o tom logu se dá najít na portále:
http://programujte.com/view.php?cisloclanku=2006022001-Soutez-o-nejlepsi-LOGO-e-zinu---vysledky
konkrétně:
V ikoně mého loga je skutečně panáček u notebooku (a bohužel stojí :-)
pěkným;)
nech se překvapit.
Najdete zde články zabývající se matematikou základních a středních škol a databázi hlavolamů.
Pro vyzkoušení Vaš
To dinkin: veľmi zaujímavo :), podľa mna perfektne :). LEn by som este chcelô vidiet nove forum.
To dinkin: Menu bude nahoře, jednoúrovňové.
A nebyla by alespon nejaka beta , nebo screenshot? Ja uz sem teda strasne nedockavej. A kdy ze se ma nova verze spustit?
To Curo: Počkat, menu myslíš navigace? Jako navigace na jednotlivé skupiny progr. jazyků?
BTW, Curo, běž nám taky něco napsat do testovacího fóra do básničky!
To survik1: víceúrovňové se stává až po kliknutí.
ja som si k tomu logu myslel, ze je to clovek a smetiak...presnejsie clovek nieco zahadzuje do smetiaka
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Nova verze — založil Petr
Nová verze — založil Zelenáč
Python - nová verze — založil ji
Nova verze vfw.h — založil LJ1024
Nová hra Undersea Bubble Shooter - Flash a Android verze — založil Aimia