Najdem niekoho, kto si na to spomenie??? Na ten cas az neuveritelne vymakana hra, a do dnes je to pre mna najlepsia hra, aku som kedy hral. Uzasne na tom je, ze ked napr. 5 ludi tu hru odohra a neskor sa o tom rozpravaju, kazdy prezil uplne inak cely pribeh. Je to BOMBA :)
Fórum › Hry
DeusEx (Priekopnik hier::::)
He, nikto???
Neviete o co prichadzate....
Já jsem hrál! Mám originálku (ze Scorečka). A je to BOMBA! Naprostá paráda!
Jo, Deus Ex je jedna z mojich nejoblíbenějších her, perfektní střílečka s RPG prvky a skvělým příběhem mě opravdu nadchla. Dohrál jsem ji snad 3x a pokaždý mě stejně bavila. Nedávno sem si sehnal druhej díl, kterej je taky dobrej, ale Deus Ex jednička je pro mě stále nejlepší. Takže kdo jste tuhle klasiku nehrál, tak si ji okamžitě běžte sehnat, protože jinak o moc přicházíte.
Doteraz som nezazil, v ziadnej hre, filme ani nikde lepsi pribeh, a fascinujuce je, ze sa moze odohrat viacerymi sposobmi a hrac si vzdy vyberie, ako chce pokracovat...
Smokie píše:#
# Uz sa stahuje :) #
##
#Len teraz toho uz budem mat trosku vela :D NHL06, Oblivion a k tomu Deus Ex...uff...navrat k starym paranskym casom
No si myslim ze ten Deus je dobra volba :-)
To Smokie: No ták! Deus Ex seženeš v nějakým e-shopu za cca 199 kč. Alespoň dobry hry bys' mohl kupovat... když jsou takhle levné!
Potrebujem najprv vediet co si kupim ;) Co je dobre pre jedneho, nemusi byt dobre pre druheho a aj ked 2 stovky nie je velky peniaz, netreba ho vyhadzovat zbytocne.Garret Raziel píše:#
# To Smokie: No ták! Deus Ex seženeš v nějakým e-shopu za cca 199 kč. Alespoň dobry hry bys##uvozovka## mohl kupovat... když jsou takhle levné!
To Smokie: Dobře, hádat se nebudeme. Vím, jak dopadají hádky o Warezu :D
To survik1: To tady nikdo nehodlal udelat. Ja mam Deus Ex originalku :D
Jj, Deus Ex je pro mě stále nepřekonaná hra. Fakt paráda, dohrál jsem ji asi 6x a určitě to nebylo naposledy :). Akorát mě naštvalo že na své kraksně nerozjedu dvojku. Sice to prý není bůhvíco, ale stejně...
V sobotu som to zacal hrat a hned na realistic obtiaznosti :D Potom som to musel znizit na medium, pretoze sa to nedalo. Ale nevyzera to najhorsie, len trosku tomu ubera slaba grafika, ale to je skor problem mojho rozmaznaneho oka ako tejto hry :)survik1 píše:#
# To Smokie: Zkus to ;)
Smokie píše:#
#V sobotu som to zacal hrat a hned na realistic obtiaznosti :D Potom som to musel znizit na medium, pretoze sa to nedalo. Ale nevyzera to najhorsie, len trosku tomu ubera slaba grafika, ale to je skor problem mojho rozmaznaneho oka ako tejto hry :)survik1 píše:#
# To Smokie: Zkus to ;)
K tej grafike, no na to ze je tok rok 2000 myslim ze v pohode, a co hovoris na pribeh???
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
3d modelovanie do hier — založil Dodo
Tvorba hier v jave — založil Tyrael
Ponukam tvorbu 2D hier v Jave. — založil Karči
Technologia pre vyvoj 2D hier .NETe — založil Fid
Programovanie hier v C++, chcel by som poradit/nasmerovat — založil RedSoul