Klavesnica (pocet zmacknutych tlac.) – Hardware – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Klavesnica (pocet zmacknutych tlac.) – Hardware – Fórum – Programujte.comKlavesnica (pocet zmacknutych tlac.) – Hardware – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Duch
14. 6. 2007   #1
-
0
-

Prosim o radu, da sa niekde nastavit pocet tlacitok, ktore mozem mat stlacene sucasne??? Ja mozem mat naraz tri, a ked stlacim stvrte, tak uz nereaguje. Pri hrach je to docela problem :( Dakujem za radu

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Reklama
Reklama
Duch
14. 6. 2007   #2
-
0
-

A este dotaz, tie tri, co mozem mat stlacene som nemyslel Ctrl+Alt+Del ... :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Matěj Pácha0
Super člen
14. 6. 2007   #3
-
0
-

To by se asi chtelo podivat, jak je udelana matice na klavesnici. Pravdepodobne jsou od vyrobce vytipovane klavesy, ktere byvaji uzivany spolu s jinymi. Ty ostatni jsou v matici a jejich soucasne stisknuti se vylucuje (elektricky), cimz se usetri vyvody na ridicim procesoru klavesnice. Kup si klavesnici za 50,- v bazaru a mrkni do ni :-P.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Ajem tíčr, andrgraund tíčr!
Duch
14. 6. 2007   #4
-
0
-

paashi píše:#
# To by se asi chtelo podivat, jak je udelana matice na klavesnici. Pravdepodobne jsou od vyrobce vytipovane klavesy, ktere byvaji uzivany spolu s jinymi. Ty ostatni jsou v matici a jejich soucasne stisknuti se vylucuje (elektricky), cimz se usetri vyvody na ridicim procesoru klavesnice. Kup si klavesnici za 50,- v bazaru a mrkni do ni :-P.



No to je hezky, jenom ze ja mam notebook, tak asi moc s klavsnici neporiesim po Hw strance... Skor by to chtelo nejako Sw nastaveni...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Kruci
~ Anonymní uživatel
5 příspěvků
14. 6. 2007   #5
-
0
-

nevim jak u tebe na nootbuku, ale u me doma slo zmacknout max az 7(ASDFJLB) znaku na jednou, ci nejmene 2 znaky() na jednou, zalezi na konbinaci, a na klavesnici. Jinak sipky+numpad je na tom u me spatne. Kdezto klavesy okolo ASDF jdou vetsinou spolu HJKL, ale kazda klavesnice to ma jinak.
Vyzkousej uvidis.
Zkouset muzes, ze kombinace funguje, dokud to nepipa:)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Duch
14. 6. 2007   #6
-
0
-

Kruci píše:#
# nevim jak u tebe na nootbuku, ale u me doma slo zmacknout max az 7(ASDFJLB) znaku na jednou, ci nejmene 2 znaky() na jednou, zalezi na konbinaci, a na klavesnici. Jinak sipky+numpad je na tom u me spatne. Kdezto klavesy okolo ASDF jdou vetsinou spolu HJKL, ale kazda klavesnice to ma jinak.#
#Vyzkousej uvidis.#
#Zkouset muzes, ze kombinace funguje, dokud to nepipa:)



No tos mi velmi nepomohol:(

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Jan Bednařík0
Super člen
15. 6. 2007   #7
-
0
-

To laco797: Zkus zobrazit nápovědu ke klávesnici, několikrát rychle zmáčkni Ctrl+W Když to nebude ani tam, zkus Google.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Python + Django + PostgeSQL = spokojený vývojář :-)
survik1
~ Moderátor
0
Posthunter
15. 6. 2007   #8
-
0
-

laco797 píše:#
#

paashi píše:#
# To by se asi chtelo podivat, jak je udelana matice na klavesnici. Pravdepodobne jsou od vyrobce vytipovane klavesy, ktere byvaji uzivany spolu s jinymi. Ty ostatni jsou v matici a jejich soucasne stisknuti se vylucuje (elektricky), cimz se usetri vyvody na ridicim procesoru klavesnice. Kup si klavesnici za 50,- v bazaru a mrkni do ni :-P.

#
##
#No to je hezky, jenom ze ja mam notebook, tak asi moc s klavsnici neporiesim po Hw strance... Skor by to chtelo nejako Sw nastaveni...

K notebooku jde připojit klávesnice...pokud nemáš nějaký za 50kč ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Život je jen hra, která se nedá vyhrát.
Duch
16. 6. 2007   #9
-
0
-

To survik1: No tak dik...
Ja som neprisiel riesit to ze ci sa da pripojit klavesnica, to vie kazdy ze da, ale chcem vyriesit problem a aj nova klavesnica moze mat ten isty problem

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
W8eR_CZech0
Newbie
5. 7. 2007   #10
-
0
-

Já bych řek, že to je spíč čistě HW věc a nedá se to nijak nastavit. Třeba u mojí klávesnice nemůžu zmáčknout 2 šipky najednou, ale u WSAD už to normálně funguje

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
gameserver.phorum.cz
Viktor Roštík0
Stálý člen
18. 7. 2007   #11
-
0
-

To W8eR_CZech: To je prevda, když čtete recenze na klávesnice( já je čet ve Score) tak tam píšou max. počet stisknutých kláves.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Vskutku...
Zavi0
Newbie
27. 7. 2007   #12
-
0
-

mam 6, spatny to je se sipkama a numpadem
a nejde nahoru+doleva+space

Genius KB-16M Wireless

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
mephi0
Expert
5. 8. 2007   #13
-
0
-

mne to nepipa nikdy (:

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Program nemusi fungovat rychle, staci ze funguje dostatecne rychle.
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 7 hostů

Podobná vlákna

Klavesnica — založil mORb

DOSBox v0.74 - klavesnica — založil Filo97

Tlač s diakritikou — založil nevedko01

Tlač, PDF — založil Tomáš Fedor

TlaČ jpg obrazka ... — založil qwertz

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý