$_POST uziti – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

$_POST uziti – PHP – Fórum – Programujte.com$_POST uziti – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Petr
~ Anonymní uživatel
746 příspěvků
15. 6. 2007   #1
-
0
-

Dobry den. Mam jen dotaz jestli jsem dobre pochopil princip uziti $_POST. Mam formular form1, ktery dale predava promennou do form2 a ten zas do form3. A jeste jeden dotaz Uziva se vzdy $_POST["neco"] nebo i $_POST['neco'] ?

Predem diky.

form1....
<input type="TEXT" name="inOverenePrihlaseni">



form2....
<input type="HIDDEN" name="inJmenoPrihlaseni" value=" <? echo $_POST["inOverenePrihlaseni"]; ?> ">


form3...
<input type="HIDDEN" name="inJmenoPrihlaseni" value=" <? echo $_POST["inJmenoPrihlaseni"]; ?> ">


<? echo"Tvoje jmeno je :"; echo $_POST["inJmenoPrihlaseni"]; ?>

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
greppi0
Stálý člen
9. 7. 2007   #2
-
0
-

Uziva se vzdy $_POST["neco"] nebo i $_POST['neco'] ?


je to jedno ... ale castejsie je $_POST["neco"] ...

Mam jen dotaz jestli jsem dobre pochopil


no myslim ze to mas spravne ...
len ... taky detail ze
value=" <?  echo $_POST["inJmenoPrihlaseni"]; ?> "
sa da napisat aj ako
value=" <?=$_POST["inJmenoPrihlaseni"]?> "

a
<?  echo"Tvoje jmeno je :";  echo $_POST["inJmenoPrihlaseni"]; ?>
ako
<? echo "Tvoje jmeno je :".$_POST["inJmenoPrihlaseni"];       ?>

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
You can make more friends in two months by becoming interested in other people than you can in two years by trying to get other people interested in you - Dale Carnegie
Prog.0
Věrný člen
10. 7. 2007   #3
-
0
-

Uziva se vzdy $_POST["neco"] nebo i $_POST['neco'] ?

je to jedno ... ale castejsie je $_POST["neco"] ...


- tu nejde o $_POST, ale o definovanie stringu. Viacmenej to naozaj jedno je, je v tom ale drobny rozdiel, vid : www.php.net/string. Z retazca v dvojitych uvodzovkach sa parsuju premmenne (teoreticky to je pomalsie).



Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Prog.
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 3 hosté

Podobná vlákna

$_POST uziti — založil Petr

Prehliadanie &amp;_POST pola — založil dalaman

Yield - užití — založil sunamo

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý