Databaze ; krizovky ; code::blocks – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Databaze ; krizovky ; code::blocks – C / C++ – Fórum – Programujte.comDatabaze ; krizovky ; code::blocks – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
zacatecnik0
Super člen
16. 6. 2007   #1
-
0
-

zdravicko je toho vic:

1) neznate nejaky open source krizovkarsky software (tvorba krizovek) popr nevite o nejake databazi (nesiforvane) kterou bych mohl pouzit?

2) Pokud si takovou databazi budu muset splacat sam, jakou navrhuejte sktrukturu? treba: slysel sem o xml, muezete to doporucit? jak se s tim pracuje(nejake odkazy) nebo bych mel radsi udelat textovy soubor s oddelovacem, treba | mezi polozkami

potreboval bych hlavne aby se dalo pozdeji do databae pridavat nove polozky a dalsi veci.....

3) nevite jak funguje v code::blocks autocomplete? vygeneroval sem si hello world a zkusil na dalsi radek print zmackl Edit->autocomplete(ctrl+J) ale on proste nic nenabidl ani nic nepripsal. pritom na screenshotech je videt ze to nekomu facha


Ď

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Můj blog http://www.zacatecnik.wu.cz[br]Překládám anglickou knihu o wxWidgets http://wxwidgets.hustej.net
Reklama
Reklama
sn3d0
Věrný člen
17. 6. 2007   #2
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
shutdown -h now
zacatecnik0
Super člen
18. 6. 2007   #3
-
0
-

dekuju moc, ze jste neodmitl poradit po te nasi male roztrzce :)
clanek si hned projdu
nashle

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Můj blog http://www.zacatecnik.wu.cz[br]Překládám anglickou knihu o wxWidgets http://wxwidgets.hustej.net
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 68 hostů

Podobná vlákna

Code::Blocks a databáze — založil RoboHK

Code::Blocks — založil Dodo

Code::Blocks a knihovny — založil RoboHK

C++ Code::Blocks, chyba — založil Aleš

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý