Window.open() – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Window.open() – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.comWindow.open() – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Milan0
Stálý člen
16. 6. 2007   #1
-
0
-

takze mam takyto kod:

<a href="#"><img class="port_img" src="data/images/portfolio/fhi.gif" onclick="window.open('image.php', 'mORb-image', 'status=0 , toolbar=0');"></a>

vo FF mi to funguje ale v IE mi to vypise "Stranka obsahuje chyby" a nove okno mi nechce otvorit.
S JS moc nerobim skoro vobec takze v tomto pripade neviem kde moze byt problem.. za odpoved dik

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
www.milankohut.com
Reklama
Reklama
Nosko0
Stálý člen
16. 6. 2007   #2
-
0
-

Po 10 minútach hľadania zvláštnej chyby a všetkých možných kombináciach som náhodou zistil že celý problém bol v tom že IE-ru (sa teda čudujem) vadí tvoja pomlčka



<a href="#" onclick="window.open('2.jpg', 'morb', 'status: 0, toolbar: 0');"><img class="port_img" src="data/images/portfolio/fhi.gif"></a>
<a href="#"><img class="port_img" src="data/images/portfolio/fhi.gif" onclick="window.open('2.jpg', 'morb', 'status: 0, toolbar: 0');"></a>
<a href="#"><img class="port_img" src="data/images/portfolio/fhi.gif" onclick="window.open('2.jpg', 'mORb-image', 'status= 0, toolbar= 0');"></a>

Teda tá v mORb-image

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Milan0
Stálý člen
16. 6. 2007   #3
-
0
-

aha.. hmm.. dik moc uz to fici.. v js som fakt lama:) a chybu mi vypisuje aj pri tomto:

<img class="port_img" src="data/images/portfolio/pacienti.gif" onmouseover = "this.style='border: 5px solid #3e3e3e;';" onmouseout = "this.style='border: 5px solid #323232;';">


neviem ci to je dobre.. isiel som na to len deduktivne kedze som take nieco videl pri this.src...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
www.milankohut.com
Nosko0
Stálý člen
16. 6. 2007   #4
-
0
-

To mORb: inač s tou pomlčkou som bol aj prekvapený
K tvojmu druhému problému, skúšal som ale nenašiel som nič univerzálne pre IE,FF,OP, možno niekto poradí, tak som spravil toto, funguje všade



<script>
function q(id, color){
document.getElementById(id).style.border = "solid "+color+" 10px";
}
function q2(id,color){
document.getElementById(id).style.border = "solid "+color+" 10px";
}
</script>

<img id="qwe" class="port_img" src="data/images/portfolio/pacienti.gif" onmouseover ="q('qwe','red');" onmouseout="q2('qwe', 'blue');">

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Milan0
Stálý člen
16. 6. 2007   #5
-
0
-

ok dikeeeeeeeees;)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
www.milankohut.com
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 12 hostů

Podobná vlákna

Window location — založil Standa

Window.opener — založil don_Dominique

Shell ve window$ s návratem — založil neimenuje

Cyklus for python window — založil Petr Herynk

Nejde Graphics Window — založil Quikc

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý