Nazdárek lidičky, já nevěděl, do které diskuze tohle patří, tak jsem to dal pro jistotu sem. Mám takový problém: nainstaloval jsem nové grafické ovladače nVidia a zmizel mi soubor boot.ini. Někde na internetu jsem četl, že když se smaže soubor boot.ini, tak počítač nejde spustit - můžu potvrdit, že to není pravda. Mě operační systém normálně nastartuje, ale problém je, že mám nainstalované dva operační systémy (oba WinXP profi) a na ten druhý se teď nedostanu, protože nemám na začátku tu nabídku na výběr operačního systému. Potřebuju si vytvořit nový boot.ini, ale nechci experimentovat. Vím že ho jde vytvořit pomocí instalačního CD v příkazovém řádku (už jsem to párkrát dělal), problém je, že zrovna když ho potřebuju, nemůžu inst. CD najít, takže boot.ini musím vytvořit ručně.
Může mi někdo poradit, jak by měl ten soubor vypadat, když mám takovéto rozložení disků:
Ty horní mě nezajímají, to je Linux, ten bootuju jinak. Ale ty dva spodní Marek - systém a Vlaďka - systém (je to SATA disk).
Díky za rady!