Samovolné vypínání pc – Offtopic – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Samovolné vypínání pc – Offtopic – Fórum – Programujte.comSamovolné vypínání pc – Offtopic – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
petr0
Duch
23. 4. 2006   #1
-
0
-

Ahoj, mám takovej problém, samovolně se mi vypíná počítač při práci s ním a nevím, co to může bejt. Poraďte...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Reklama
Reklama
Martin Morawiec0
Stálý člen
23. 4. 2006   #2
-
0
-

Že by vir? Nebo taky se mi to stávalo, když jsem neměl nainstalované všechny drivery, ale to se mi spíše komp sekl a windows XP se v tomto případě sám restartne.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Matěj Pácha0
Super člen
23. 4. 2006   #3
-
0
-

Je?t? by to mohlo bejt ?patn? nap?t? v s?ti. Jestli m?te v bar?ku hodn? ?spornejch ??rovek nebo podobnejch hovadin, tak potom sta??, kdy? se n?komu zapne ledni?ka a nap?t? v s?ti m??e kol?sat. Zdroj v PC sice ustoj? hodn?, ale jsou tam n?jak? ochrany, kter? by mohly reagovat. Zkus vz?t multimetr, m?l by ukazovat mezi 200 a 250 V. Kdy? ti bude ukazovat nesmysly (t?eba i 150 nebo 300 a v?c volt?), po??dejte rozvodnu (energetiku) o p?em??en?. Jo a jestli jste na konci ulice, potom je dost mal? z?ruka n?jak?ho kvalitn?ho nap?t?. Ka?dop?dn? bych ale spustil n?jakej antivir (t?eba Ka?persk?ho z netu).

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Ajem tíčr, andrgraund tíčr!
petr0
Duch
23. 4. 2006   #4
-
0
-

ne vir to není skoušel jsem harddisk prověřit nodem a avastem a ani vir to nenašlo a napětí je taky dobrý

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
23. 4. 2006   #5
-
0
-

Ještě bych ten počítač projel AdAware(m) a SpyBot(em)[Najdete třeba na stahuj.cz]. Když to nepomůže, pak bych vytvořil log z HijackThis a nakonec ho poslal na viry.cz a on by už někdo poradil.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Lukáš Churý
~ Šéfredaktor
+8
Hero
24. 4. 2006   #6
-
0
-

Mě by například zajímalo, co pc dělá před tím, než se restaruje, zda-li nejaka hlaska, nebo za jak dlouho po startu se restartuje, nebo obvykle kdy (pri jake akci..), nebo zda se to restartuje pri spousteni.. :ehh:

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Guitar Hero Master, Project führer & zdejší čaroděj.
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
geon0
Grafoman
24. 4. 2006   #7
-
0
-

Není přehřátý? - v BIOSu nastavení ochrany procesoru při dosažení určité teploty - může být vadný ventilátor?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
geon. volume doprava.
Martin Morawiec0
Stálý člen
24. 4. 2006   #8
-
0
-

To Curo: Nevím jestli ti odpovím, na to co se ptáš, ale při startu se procesor restartuje dokud nemá zdroj správné napětí (na výstupu) viz. nabíjení kondenzátorů a restartování tlačítkem, by to měl být stejný pin.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Matěj Pácha0
Super člen
24. 4. 2006   #9
-
0
-

Já měl jednou takovej kabel ke zdroji (napájecí), že když jsem do něj jen nepatrně strčil, PC se vypnul... Stačilo neopatrně pohnout nohou pod stolem...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Ajem tíčr, andrgraund tíčr!
Jiří Chytil0
Věrný člen
24. 4. 2006   #10
-
0
-

kámoš měl podobnej problém po chvilce se mo vypl komp a tak sme hledali čím to je a když sem pustil Everest tak na procíku bylo 95 >> 96 >> 97 >> 98 >> 99 >> 100 >> 101 >> 102 a spadlo to.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Elektronika a microprocesory a matematika www.8bitu.cz
Jakub Doucek0
Stálý člen
24. 4. 2006   #11
-
0
-

Střídaví napětí

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Pro ty, co hledají odpověď http://ehoy.wz.cz
Jiří Chytil0
Věrný člen
25. 4. 2006   #12
-
0
-

Ne teplota, koupil se novej chladič a už to jelo

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Elektronika a microprocesory a matematika www.8bitu.cz
Jakub Doucek0
Stálý člen
25. 4. 2006   #13
-
0
-

Kamarádovy se dělo něco podobného.. Furt dokola se mu resetovalo PC. Pak zjistil že má zamáčklý tlačítko :D

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Pro ty, co hledají odpověď http://ehoy.wz.cz
krtek0
Návštěvník
25. 4. 2006   #14
-
0
-

looool co to byl za maníka? :D :)) :)) :D :D

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
BAFIKY BAF, NESEŽRALS HO?! krtek alias pařmen, abyste věděli :)
Martin Morawiec0
Stálý člen
25. 4. 2006   #15
-
0
-

LOL!
chyba nebyla na stran? HW, nebo SW, ale uživatele, který neumí vytvořit přímočarý kolmý pohyb na povrch tlačítka :))

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
25. 4. 2006   #16
-
0
-

My zase ve škole máme PC, který se po přímém kopu automaticky resne.

kECUB napsal:

Komošoj se dělo něco podobného.. Furt dokola se mu resetovalo PC. Pak zjistil že má zamáčklé tlačítko :D


Matka též zapíná PC, jakoby mu oko chtěla vypíchnout. :D

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Jakub Doucek0
Stálý člen
26. 4. 2006   #17
-
0
-

To bych nemohl m?t tako? po??ta? ve ?kole by se mi furt restartoval :pila: My tam m?me takov? ker? kdy? se zapne tak furt vyj??d? a zaj??d? mechanika :D

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Pro ty, co hledají odpověď http://ehoy.wz.cz
Jiří Chytil0
Věrný člen
26. 4. 2006   #18
-
0
-

jé to mi přippomíná počítač co má kámoš zapneš, a zvuky vychází zevnitř v tomto pořadí: Vrtule letadla, cirkulárka, šumění, lesa, páskání, pak to zachroptí vyletí oblalak prachu a po zvytek doby to připomíno motorovou sekačku jen asi o 10dB tišší

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Elektronika a microprocesory a matematika www.8bitu.cz
27. 4. 2006   #19
-
0
-

To znam, takovy ma sestra :)

Jinak...na vypinani je snad vubec nejhorsi takovy ten case a la Nokia. Ten jsem par let (ne z me vlastni vule) mel. Vypinaci tlacitko je obrovske a navic moc moc citlive, takze jsem ho neustale nohou vypinal :bumbum:

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
xDDDDDDDDD
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
23. 7. 2010   #20
-
0
-

ja mam taky takovy problem...treba..hraju si neakou hru nebo neco...a najednou se mi vypne PC....tak ho zabnu a asi za ctvt hodky se mi to stane zase...tak co to ku_wa je?...to si poradne ani nic nezahraju proste nic

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.150.166.–
KIIV+42
God of flame
23. 7. 2010   #21
-
0
-

To xDDDDDDDDD : a sleduješ třeba teplotu ? takovéhle symptomy má například přehřátý procesor.. pak to na pár minut vypne než se ochladí a můžeš to pak zase zapnout .. (dá se to v biosu sice vypnout ale to jen pokud chceš vidět hustý černý dým)

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.237.136.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Doom
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
4. 8. 2011   #22
-
0
-

Ja mam to ze se mi vypina PC treba po 5 min a nebo nekdo p 30 min :( nemuze to byt treba v BIOSU pls PORADTE :D

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.181.71.–
z_moravec
~ Redaktor
+3
Posthunter
4. 8. 2011   #23
-
0
-

#22 Doom
Když chceš radu, tak dej víc informací. Problém může být ve zdroji, přehřátém procesoru, umírajících kondících, atd.

Stáhni si nějaký monitor teplot a napětí a sleduj, jestli někde nejsou nečekané hodnoty.

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.240.110.–
Spát lze čtyři hodiny denně, spát déle je nemístný přepych.
Thomas Alva Edison
Petr H.
~ Anonymní uživatel
8 příspěvků
23. 10. 2011   #24
-
0
-

Ahoj, mam taky problem se samovolnym vypinanim pc. Prvni rok bylo vsecko v naprostym poradku, ale az ted ( 2 rok ) se mi zacalo stavat, ze se mi pc z niceho nic bez varovani vypne, ale jenom pri hrani her ( WOW, TRS 2010 )  - vubec netusim cim by to mohlo bejt. Rikal jsem si jestli by to nemohlo bejt kolisavym proudem - v baraku se bezne stava, ze treba lampicka sviti chvilku silnejc a chvilku slabejc, je ale divny, ze to zacalo az ted. Virus nwm, a prehrati bych taky nerek, pc je uplne studenej, ikdyz je pravda, ze posledni dobou je muj pc v provozu skoro celej den kazdej den. Jo a nemohlo by to mit na svedomi prilis caste zapinani a vypinani rezimu spanku ? prosim poradte mi nekdo

Nahlásit jako SPAM
IP: 188.120.222.–
Nefaritus
~ Redaktor
+2
Posthunter
24. 10. 2011   #25
-
0
-

#24 Petr H.
Vysáváš z něj prach čas od času?

 
Nahlásit jako SPAM
IP: 89.103.4.–
Petr H.
~ Anonymní uživatel
8 příspěvků
24. 10. 2011   #26
-
0
-

#25 Nefaritus
Ne :D tak sim, dik

Nahlásit jako SPAM
IP: 188.120.222.–
Marko
~ Anonymní uživatel
4 příspěvky
27. 1. 2016   #27
-
0
-

Ahoj i me se to stava ze se my casem vypne pc jasem instaloval orginal win7 a furt se my vypina pc a za zapar minut se zapne poradte my dekuji

Zasláno z mobilního telefonu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 185.21.163.–
peter
~ Anonymní uživatel
2551 příspěvků
27. 1. 2016   #28
-
0
-

A zkousel jsi vycistit vsechny vetraky v pc od prachu? Jedna se o pc nebo notebook? Rozdil je v tom, ze notebook je nachylnejsi na zapraseni a prehrati. Kdyz se to bez vetrani prehreje, tak ochrana pc pc vypina.pc je dobre umistit na stabilni podstavec asi 5-20 cm nad podlahu, asi se dovnitr mene prasilo, az to vysajes.

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:26c:f9fb:5d...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 14 hostů

Podobná vlákna

Okno pri vypinani — založil mephi

Pcmcia ide — založil VáclavValíček

Načtení PCX v PHP — založil Petr

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý