Moje ukoly a Oprava! – Návrhy na vylepšení – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Moje ukoly a Oprava! – Návrhy na vylepšení – Fórum – Programujte.comMoje ukoly a Oprava! – Návrhy na vylepšení – Fórum – Programujte.com

 

TazDevil0
Newbie
20. 6. 2007   #1
-
0
-

jako zaregistrovany uzivatel odevzdavam ukoly v Pythonu... proc nefunguje sekce Moje ukoly??? ..nic se mi tam neobjevuje...
a jak je muzu opravovat ked mam naku chybku??? zkusil sem to jednou tak ze sem opraveny ukol vlozil znova pod stejnym cislem ukolu ... nic to neukazalo ale na druhy den uz sem mel 1* =) ale dneska tam je zase ta puvodni neopravena verze??? presne Python 4.lekce TazDevil...
Diky za help =)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Jakub Vojáček
~ Moderátor
0
Grafoman
20. 6. 2007   #2
-
0
-

vložený ukoly už se nedaj editvoat. A pokud tam vložíš podruhé úkol tak se ten starý nepřepíše, takže tam ted pravděpodobně máš dva ukoly, jeden puvodni a ten nový za 1...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Navštivte server Matematika pro každého
Najdete zde články zabývající se matematikou základních a středních škol a databázi hlavolamů.
Pro vyzkoušení Vaš
geon0
Grafoman
20. 6. 2007   #3
-
0
-

jj, ale koukal jsem do tvého http://programujte.com/ctenar.php?ctenar=TazDevil , ale je divné, že tam žádné úkoly nemáš, přičmež v Odevzdaných úkolech jsou. Ty ze 4 lekce jsou tam opravdu 2x, jak říká kolega ;-) Blujacker. Už jdu opravvat další.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
geon. volume doprava.
TazDevil0
Newbie
21. 6. 2007   #4
-
0
-

Diky za odpovědi (sakra proc odpovidat s diakritikou?) ...
Tak to sem si naběhl protože třetí příklad sem odevzdal vyloženě s chybou... V komentáři sem napsal o co jde... Ale to zůsatlo asik nepochopeno... Takže pro pomoc s úpravou kódu používat radši fórum a úkoly odevzdávat s plným vědomím že jsou plně funkční??? a když se nedajií znovu editovat což je IMHO celkem škoda... Budete mít teda něco proti tomu když ten úkol odevzdám vícekrát než dosahnu plný počet??? =)... pro někoho 5 červených políček, ale pro někoho POCTA a fajná POCHVALA =)
Díky =)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
geon0
Grafoman
21. 6. 2007   #5
-
0
-

V komentáři sem napsal o co jde... Ale to zůsatlo asik nepochopeno...
Jo, vůbec jsem si toho nevšiml. Jak program nefunguje, automaticky dávám 4. Někdy, výjimečně, děláím výjimku, když prg havaruje na češtině

akže pro pomoc s úpravou kódu používat radši fórum a úkoly odevzdávat s plným vědomím že jsou plně funkční???
Smaozřejmě ;-)

Budete mít teda něco proti tomu když ten úkol odevzdám vícekrát než dosahnu plný počet??? =)
Radši bych jednou a správně, nebo případné jedno další znovuiodevzdání

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
geon. volume doprava.
TazDevil0
Newbie
21. 6. 2007   #6
-
0
-

OK rozumim a dekuju=)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
sluz0
Newbie
4. 12. 2007   #7
-
0
-

Je važně škoda, že ukoly nejdou opravovat nekdy se prehledne chybka a čtyřka je na světě :-). Tak jako se mi to stalo u úkolu 8 v pythonu. Odevzdal jsem ho znovu tak doufam, že se tam někde najde. Trochu sem ho upravil a snad i zjednodušil a je plně funkční. Čtyřka je sice krásná ale přece nejde o tu znamku(možná trošku) ale o to aby sme ze sebe dostali to nejlepsi... Tak jen doufam v opravení i druhého odevzdaného úkolu 8. lekce. Předem děkuji.

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.48.59.–
jednim okem na monitor druhym na klavesnici :-(
geon0
Grafoman
5. 12. 2007   #8
-
0
-

Ted tam nic nevidím. Nemám žádné úkoly k opravě. Odevzdal jsi opravdu? Ty ho tam vidíš?

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.69.40.–
geon. volume doprava.
sluz0
Newbie
5. 12. 2007   #9
-
0
-

No já tam taky nic nevidím a nejak nevim ani jak ho tam znovu poslat páč to pořád píše že už byl úkol odevzdán :-(. Tak by mě ted zajímalo kam mám ten úkol odevzdat?

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.48.59.–
jednim okem na monitor druhym na klavesnici :-(
Gabo0
Newbie
18. 12. 2007   #10
-
0
-

Prečo opravujete úkoly tak pomaly? V sobotu som odovzdal úkol V pythone (lekcia 2) a ešte stále ho nemám opravený...:(

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.237.12.–
geon0
Grafoman
18. 12. 2007   #11
-
0
-

Protože nemám furt čas a někdy ani chuť. Furt jsem na tom lépe než v C++ ;-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.69.40.–
geon. volume doprava.
Gabo0
Newbie
18. 12. 2007   #12
-
0
-

Tak pardon, som sa bál, či som ho dobre odovzdal alebo či sa niekde nestala chyba.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.237.17.–
Curo
~ Šéfredaktor
+8
Hero
18. 12. 2007   #13
-
0
-

To geon : že já na tebe někoho pošlu :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.228.4.–
Guitar Hero Master, Project führer & zdejší čaroděj.
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
sluz0
Newbie
19. 12. 2007   #14
-
0
-

Odevzdal jsem 8. lekci znova pod lekcí 99 ale byla smazána, takže nehodnocena, což je škoda protože ta už byla snad v pořádku. Teda jednou hodnocena byla ale díky mé nedbalosti a zbrklosti jsem ji odevzdal nefunkční. Takže za 4.

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.48.59.–
jednim okem na monitor druhym na klavesnici :-(
geon0
Grafoman
19. 12. 2007   #15
-
0
-

To sluz : Já vím, snad Curo i CuroBot toto čte, a něco s tím udělá. Snad brzy půjde odevzdávat i vícekrát. Nechtělo se mi v tom dělat bordel, aby každý, když bude chtít odevzdat znovu úkol, volil čísla lekcí 99 apod.

Smazal jsem i jiné úkoly, které byly odevzdány pod špatnou lekcí (ani nevím kdo to byl), protože chybou systému tam není možnost odevzdat úkol za nultou lekci. Až bude opraveno, prosím odevzdat znovu, nebo zatím neodevzdávat ukol z nulté lekce.

Curo čteš to? Prosím opravit!

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.69.40.–
geon. volume doprava.
Curo
~ Šéfredaktor
+8
Hero
19. 12. 2007   #16
-
0
-

To geon : čtu štu štu štu..

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.228.4.–
Guitar Hero Master, Project führer & zdejší čaroděj.
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
sluz0
Newbie
19. 12. 2007   #17
-
0
-

To geon : Děkuji za odpověd. Odevzdám až bude opraveno vkládání opraveného příkladu

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.48.59.–
jednim okem na monitor druhym na klavesnici :-(
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 2 hosté

Podobná vlákna

Úkoly — založil J@N

úkoly! — založil Máca00

úkoly ??? — založil total.random

Ukoly — založil Vorys

Úkoly — založil Lukáš Churý

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý