Drazí tvůrci internetových stránek !!!!
Moc bych Vás prosil o jednoduchou radu, sám možná na to příjdu, ale jednoduše byste mi uspořili hodně času a tak v rámci možností se pak vynasnažím revanžovat.
Prvně jsem se pustil ro vertikálního dvouúrovňové HOVER menu. Postupoval jsem přitom podle návodu na interval.cz Nakonec se mi ho podařilo zprovoznit přes větší či menší výtky, ale pouze na Mozille. Dočetl jsem se, že IE hover nepodporuje a je třeba si stáhnout hover.htc a napsat k tomu cestu v behavior v CSS. Přesně tak jsem učinil a s jakým výsledkem se můžete kouknout na www.marekjezek.wz.cz (pracovní stránka). Menu druhé úrovně mi sice najíždí, nicméně se vysune, ale už nezasune. Nevím, kde najít odpověď, nevím jak si s tím poradit. Pomozte mi prosím.
Fórum › CSS
HOVER MENU -moc prosím o radu
Nakonec se mi to podařilo vyřešit !!! Respektive použil jsem jednoduchý hover.htc , který tento nepříjemný efekt způsoboval. Nahrál jsem dle rady jednoho kolegy experimentální hover a vše funguje jak má !!! DALAMANE - díky moc za odpověd ! Jednou se snad revanžuji :))
Zjistit počet nových příspěvků
Přidej příspěvek
Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 20 hostů
Podobná vlákna
HOver Menu — založil arno
Hover menu — založil Marty_SVK
Prosím o radu — založil Pavel00
Prosím o radu — založil Atar
Prosim RADU — založil Mikys
Moderátoři diskuze