Otazka znie: bude sa hodnotenie clankov riesit az v dalsej verzii, alebo sa o tom nevie ... totiz jeden uzivatel moze hodnotit nekonecno krat a taktiez pri kazdom odhlaseni (restarte) sa da hlasovat do ankety ...
Fórum › Návrhy na vylepšení
Hlasovanie
ankety nevím jestli jsou v nové verzi už opravené a hodnocení článku nebude...
Najdete zde články zabývající se matematikou základních a středních škol a databázi hlavolamů.
Pro vyzkoušení Vaš
To Blujacker: povazujes to za dobry napad?
FufurR píše:#
# To Blujacker: povazujes to za dobry napad?
jestli myslíš hodnocení článků, tak se mi to zdá spíše jako krok kupředu.
Najdete zde články zabývající se matematikou základních a středních škol a databázi hlavolamů.
Pro vyzkoušení Vaš
To Blujacker: přesně tak taky si to myslím. Kolikrát je tady opravdu kvalitní článek a má mizerné hodnocení (to moc autora netěší), takže pokud má někdo něco ke článku jsou pro to komentáře. Konec anonymních "pětek", tu zmášknout umí každej, ale napsat konstruktivní komentář už jen málokdo. Takže jak říkáš je to určitě krok kupředu
To FufurR:když jsi to nakousl, tak co si o tom myslíš ty? já mám stejný názor jako moji dva kolegové. Důvod - vezměte si jaká je návštěvnost webu, jaká je čtenost článků a kolik lidí se do hlasování zapojuje a když se zapojuje, tak s trochou nadsázky ve valné většině stejně dávají pětky...
no v podstate asi mate pravdu, hodnotenie tohto druhu je neobjektivne ...
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Zamedzenie viacnasobneho hlasovanie — založil marioff
Moderátoři diskuze