Koderi a surferi..
Tak ma napadla jedna myslienka zacat nejaku sutaz o najzaujimavejsi avatar e-zinu programujte.com.
Bola by na to naprogramovana zvlast sekcia a sutazilo by sa vo viacerych kategoriach(the best, the worse...)
[podtrzene]Co vy na to? [/podtrzene]JE to iba moja myslienka na ciastocne odreagovanie sa od preprogramovanych dni...
Fórum › Offtopic
Navrh na novu sutaz
To dalaman: Nakonec proč ne? ;)
Osobně jsem proti.
Ceny - pochybuji, že nějaký sponzor by byl ochoten podporovat soutěž o nej avatar a asi ani podpora od redakce by se čekat nedala. Jediný způsob je, že by to bylo bez cen...ale kdo by potom hrál?
Hh, si tam dam nahou babu a shrabnu vyhru :twisted:
Tak, nemuselo by to být oficiální... můžeme to vyhlásit jen tak ve fóru. Navrhuji dvě kola: nejdříve každý navrhne adepty (každý dva, nemůže sebe), ty se potom ve druhém kole vypíší a všichni mají jeden hlas, který můžou jednomu dát. By to ale chtělo, aby si od teď už nikdo avatara neměnil. Jo, a hlasovat můžou jenom registrovaní čtenáři.
ale taktiez by bolo lepsie, keby si tí (napr.: midin,...) zmenili avatar z toho,ktore ma programujte na nieco ine
Vy tu snad vsichni mate vlastni avatary??? Jinak navrhuju survika :-)
no nie je to zly napad ...
To Garret Raziel: Tak to bude asi najlepsie a najtealnejsie ...
To Zelenáč:Co se mě osobně týče, tak muj "Zelenáč" není ode mne. Je z nějaký hry Warhammer ;-)
To ja si sed k Googlu a stahnul jsem toho nejroztomilejsiho Tuxe, kteryho jsem nasel..
To Zelenáč: To sa ti podarilo ;)
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Námety na novú lekciu — založil Anna Medveďová
Kde inicializovat novu instanciu — založil Anonym
Videl som novu verziu :-) — založil radypala
Video súťaž - čo vy nato? — založil Martin