Může být??? Rozvětvení a organizace diskuze Python – Python – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Může být??? Rozvětvení a organizace diskuze Python – Python – Fórum – Programujte.comMůže být??? Rozvětvení a organizace diskuze Python – Python – Fórum – Programujte.com

TazDevil0
Newbie
22. 6. 2007   #1
-
0
-

Jen takový menší feedback =)

1)Ohledně "Jak se ptát". Myslím si že počet témat v diskuzi už je dost, kolem 24 stran. Už jste si někdo ze zběhlých na tomto fóru zkusili projet všechny tyto stránky??? Taky mám radši lidi co prolezou fórum než plácnou omýlané téma. Ale půl hodiny to prolízat kvůli tomu at´ člověk zbytečně nezakládá nové téma??? Jinak tím víc podporujete ty lenochy než ty inteligentnější jedince. Chtělo by to už nějakou strukturu. Třeba:
Python> Úkoly
> Řešení skript
> Tkinter, Wx
> Co nového u Guida =)
> Pygame
> Tutorialy, Literatura ...atd.

2) Je tu fakt nutné psát s diakritikou? Kdo je radši pro DIA a kdo BEZ DIA? =)

3) Ikdyž se s diakritikou text čte třebas lépe a ikdyby k organizaci fóra nedošlo:
!!! Tak PROSíM je to pro VŠECHNY ostatní, dbejte aspoň více na LEPŠÍ popis v Názvu téma !!!

Klidně mě pošlete do Meky ale myslím si že to je věcné a pro jednodušší Pythonovaní =)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
geon0
Grafoman
22. 6. 2007   #2
-
0
-

1/ Projíždět všechny stránky jsem nezkoušel, používým Vyhledávat ;-)
Kde je napsáno, at se zbytečně nezakládají nová témata? Naopak, je to vždy lepší.
Další poddiskuze: až tu bude stovky příspěvků denně, proč ne. Nyní nemá smysl - bylo by to spíše na škodu.

2/ Ano. Alespon pro mne. M2 se nechce fakt luštit ty hrozné sms. Nebo alespoň vety. Dal jsem si takové předsvzetí, že již nebusu odpovídat na sms "chuchvalce". POkud to někdy poruším, tak to bude buď výjimka nebo mě Blujakcere pleskni přes prsty ;-) I já někdy píši bez háčků a čárek, ale je ne když něco chci, když potřebuji pomoc, spíš jen na takové nedůležité připomínky.

3/ Ano.

Nahlásit jako SPAM
geon. volume doprava.
Jan Bednařík0
Super člen
22. 6. 2007   #3
-
0
-

print u"Já jsem pro, aby se tu psalo jen v Pythonu."

Nahlásit jako SPAM
Python + Django + PostgeSQL = spokojený vývojář :-)
TazDevil0
Newbie
22. 6. 2007   #4
-
0
-

1) jj ok sem trubka... beru vpotaz že existuje "Vyhledávat" =) a je pravda že je lepší nová diskuze než diskuze v diskuzi která od tématu odbočuje

2) dobře shodnem se na tom že když se bude psát oficiálně co může shlédnout více očí tak použijem diakritiku
P.S.

Dal jsem si takové předsvzetí, že již nebusu odpovídat na sms "chuchvalce"

To "nebusu" je s diakritikou nebo bez??? =)

3) Díky =)

to Architekt:

print "To by se prelo protoze ja pisu v pythonu zatim bez hacku a carek aneb Python dela 'SSSSSsssss' a ne ŠŠŠŠŠšššš' =)))"

Nahlásit jako SPAM
geon0
Grafoman
22. 6. 2007   #5
-
0
-

2/ dohodnout se můžem na čem chcem ;-) Pak přijde několik nových lidí, nebo někdo, kdo se "přeci nebude zdržovat" psaním háčků a čárek, když bez nich je to o mnoho ryhlejší a bude všechno nanovo. Taková neverending story ;-)

nebusu = = nebudu

Nahlásit jako SPAM
geon. volume doprava.
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.

Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 26 hostů

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý