Ahoj, tak po dlouhy dobe potrebuju poradit :? Jak muzu zaznamenavat jednoduse stisknutou klavesu? Vim ze to jde pomoci funkce bind ale to ma jen Tkinter a navic musi bejt to okno aktivni.. Proste chci aby to snimalo i kdyz to okno nebude zrovna aktivni a pripadne jak se neco podobnyho dela klasicky v shellu
Fórum › Python
Snimani klaves. (neco jako BIND)
Ted jde o to jestli nechce nebo to nevi :full: JJ neco jako keylogger ale ne na ty ucely ma to kontrolovat PC a pripadne vyhodit hlasku ze nekdo dela neco blbe.
Hehe :o)
Ehm...no nic - já bohužel [url=http://www.google.com/search?q=keylogger+in+python&start=0&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-a&rls=org.mozilla:cs-CZ:official]nevim[/url]
look to the master,
follow the master,
walk with the master,
see through the master,
become the master.
Farundel: no, funguje to hezky, vyzkoušel jsem si to :-) (i když to co píšu ted se tam nezapisuje :-(, ale z TC i TB to šlo ).
Ale nevím - keyloggeri nezaznamenávají stisky tlačítka myši, že jo? To by se musela nějak zaznamenat pozice kurzoru na obrazovce, jinak by to nemělo smysl. Nevíš jak to je? Nějaký mouselogger? :-)
O mouseloggeru jsem jakteziv naslysel :o) Ale mozny je vsechno...v CIA necim takovym urcite disponujou, ale open source to rozhodne nebude ;o)
look to the master,
follow the master,
walk with the master,
see through the master,
become the master.
CIA maj všechno, ale řekl bych že moseloggeer existuje i jako open source
http://www.stahuj.cz/utility_a_ostatni/ostatni/welldaunak/
Zkoušel jsem to a ono to potom přehrálo pohyby myši, ale nezobrazovalo se když jsi kliknul:(
Najdete zde články zabývající se matematikou základních a středních škol a databázi hlavolamů.
Pro vyzkoušení Vaš
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Bind - kombinace klaves — založil petr pustejovsky
Snímání kláves — založil TB
Snímání kláves (linux) — založil Atheo
Snímání a ošetření stisku/přidržení dvou kláves naráz — založil návštěvník