Zdravím,
rád bych prodal tři roky starý notebook Acer TravelMate 2302LCi s příslušenstvím (nebo bez). Celkový stav je dobrý a cenu odhaduju někde v rozmezí 7 000 - 10 000 Kč (záleží na dohodě, dopravě, atd).
Popis notebooku
-------------------------
Chipset: Intel 852GM
Procesor: 1.4 GHz (Intel Celeron M)
Paměť: 512 MB (rozšířená z původních 256 MB)
Hard disk: 40 GB (nefunkční, pravděpodobně HW závada)
Mechaniky: DVD/CD-RW (potíže se čtením některých DVD médií)
Displej: 15' - XGA(1024x768) (v perfektním stavu)
Grafika: Intel Extreme Graphics 2 (až 64 MB VRAM)
Sítě: modem (RJ-11), LAN 10/100 Mbit (RJ-45), WiFi
Rozhraní: USB 2.0, PCMCIA typ II, VGA (D-Sub konektor), mikrofon/line-in, sluchátka/line-out
Vstupní zařízení: klávesnice, touchpad (dotyková ploška), zařízení pro scrollování
Baterie: 32 W Li-ion. udávaná výdrž 2 h
Software: Windows XP Professional (Recovery CD, CZ/EN), Norton AntiVirus 2004, ovladače k HW
Velikost: 364 x 279 x 33.9 mm (2.91 kg)
Notebook slouží především jako náhrada stolního PC, baterie je tedy v dobrém stavu (i když kapacita je už nižší). Nalevo od touchpadu je šasi trochu odřené. Jinak je zcela bez závad. HDD můžu koupit a vyměnit, samozřejmě se to projeví na ceně.
Možné příslušenství
Napájecí adaptér
RJ-11 kabel (modem)
Bezdrátová optická myš LOGITECH Cordless Click! Plus (CD s ovladači, USB/PS2 prodlužovací kabel, nezávadně prasklý kryt baterií, původně 1269 Kč)
Brašna ACER Soft Case Medium (obyčejná, původně 570 Kč)
Kdyžtak napište, jakou cenu si představujete.
Fórum › Inzerce
Prodám Acer TravelMate 2302LCi ...
v rozmezí 6 000 - 9 000 Kč.
tak kolik?
Hard disk: 40 GB (nefunkční, pravděpodobně HW závada)
kolik by stál asi novej stejný velikosti?
Najdete zde články zabývající se matematikou základních a středních škol a databázi hlavolamů.
Pro vyzkoušení Vaš
Výsledná cena záleží na pozdější domluvě, způsobu dopravy a na tom, jestli chceš tu brašnu, myš, atd.
HDD: http://toshiba.mironet.cz/hdd-toshiba-40gb--mk4032gax--25quot---8mb--5400rpm--ide+dp37696/ ... je to jedno, já ten disk můžu koupit a vyměnit (až ten noťas přestanu používat), ale stejně si to kdyžtak zaplatíš.
Myš bych nechtěl, brašnu asi jo.
Ještě si to promyslím a zítra bych dal vědět.
Najdete zde články zabývající se matematikou základních a středních škol a databázi hlavolamů.
Pro vyzkoušení Vaš
To Blujacker: kdyžtak napiš, jakou by sis představoval cenu (min. 6000), ať mám nějaký kritérium pro případ většího zájmu
No záleží na tom jsetli by ten hardidsk byl už v ceně. Jinak bych to viděl tak na 7000 + eventuální cena za hdd
Pro vyzkoušení Vaš
Oki, pěkná nabídka (pochybuju, že někdo nabídne víc) ... kdyžtak se ozvi na ICQ.
BTW: můžu koupit HDD s kapacitou 80GB (vyjde to cca. o 300,- dráž)
Tak nakonec to nekoupím, promiň. Rozhodl jsem se že si přes prázdniny vydělám na nějaký výkonější notebook
Pro vyzkoušení Vaš
Hmm, škoda ... ty peníze mi budou hodně chybět, ale třeba se ozve někdo jinej.
Starší notebook? Vždyť je ještě poměrně dobrej (teda až na ty poškození)
Nj, ještě to jde a někomu jistě bude stačit. Kupce už mám, ale když se někdo ozve, tak mu dám přednost ... v případě, že koupí okamžitě.
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Acer Aspire 5103 — založil don_Dominique
Acer Liquid Z200 — založil lukas.balaz
Acer - instalacia ineho OS — založil Wizard
Acer Extensa 5635ZG & Win7 - Nefunkční zvuk — založil survik1
Moderátoři diskuze