tak sem si stáhl 3Gb velkou distribuci linuxu konkrétně je to Fedora Core 5 nainstaloval a a ...
no tak potišilo mě kolik věcí se nainstaluje přímo a nemusím je dosinstalovávat ale zděsil sem se když se viděl že nevidím svoje FAT disky a tak sem hledal an ABC linux v diskusi co stím našel sem ale nepomohlo to tak sem zase we vindows... grr já na tenlinux snad nepřejdu porďte někdo nějaou funční distribuci.... pls.... ale radši klikací než textovou....
Jo bezva taky bylo že monitor tam běží na 85HZ a ne jak v jakýsi jiný distribuci na 60HZ. Jinka to působí příjemně doplnil jsme to o operu a dalo se tam žít.
Fórum › Offtopic
Linux .... grrr
Ty na nej chces prejit uplne :DD
Hned mi bylo jasné že zkoušíš linuxy nevim čím to je ale jakmile je někdo na linuxech tak mi qip(ICQ client) každou chvíli hlásí že kontroluje můj stav. Dělá to tušim u jednoho linuxáckého clienta ale nevim jaxe jmenuje.. Jinak Fedoru jsem si taky sosal kámoš mi ji doporučil ale ještě jsem se nějak nedostal k jeji instalaci :?
Ja som skusal zatial len live CD Gentoo, Knoppix a Ubuntu. Podla mna je Ubuntu ako stvoreny (nielen) pre zaciatocnikov. Velmi priatelske prostredie, podpora, jednoduchost a vobec celkovo.
no live sem taky zkou?el ... a celkem jo v poho zlou?el sem slax a ubuntu (ubuntu je hrozn? v tom ?e se stra?n? dlouho startuje jako live asi 7min
slax je v tomle lep?? m?m ho vyp?len? a pou??v?m ho kdy? se n?komu postoli?? syst?m na z?chranu dat a tak. Je to bo?? v?ci?ka.
Podla mna urcite hej http://www.mono-project.com/Main_Page. A ked by boli problemy tak nieje problem mat dva systemy.?
slyšel si někdy o gambasu? Já jo už sem v něm i dělal je to vlastně VB pro linux pár příkazů se liší myslím že místo End je Quit a tak ale nic na co by se nedalo zvyknout. Pravda je že apifunkce nehrozí ale nějak se to vykutá
vypada to skoro stejne, ale mas tam par veci na vic. Ale je to dost tezky, protoze linux muze vypadat jak chces. Mas tam zdrojaky, ktery si muzes upravovat. Ukazka jak to vypada v live cd slax je tady:
http://www.slax.cz/screenshots.php
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Co vy a Linux? — založil Zelenáč
Moderátoři diskuze