Chtěl bych se zeptat.. taky se vám ostatním nedá přihlásit na programujte přes firefox? Když zapnu IE tak všecko jede ok. Zajímalo by mě tedy jestli je to jen špatným nastavením nebo firefoxem takovým.. děkuji za odpovědi
Fórum › Návrhy na vylepšení
Programujte v Firefox
To x-time:
Určitě je problém na tvé straně. FF ani Programujte za to nemůže. Bezproblémů běží.
To Smokie:a mohol by si povedat ako si to vyriesil pretoze mne sa nejde prihlasit ani vo FF ani v Opere (som si ju stiahol kvoli tomu,)
Ak niekto tusi aky je problem tak pls napiste... :)
Dikes
PS:Opera je fakt super ;-)
Zvláštní, já nemám v Opeře (ani v ničem jiným) s přihlašováním problém.
Mno já bych neviděl ani tak problém v přihlašování jako v odhlašování. Fakt by to chtělo aby tvůrci vyvíjeli jak pro IE tak ale i pro Firefox a Operu. Při odhlášení ve firefoxu mi to totiž vyhodí hlášku o chybný hlaviččce.
Při odhlášení ve firefoxu mi to totiž vyhodí hlášku o chybný hlaviččce.
Přesně tak vyhodí to tohle:
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /mnt/data/accounts/p/programujte/data/www/www/class/lista.php:300) in /mnt/data/accounts/p/programujte/data/www/www/readers.php on line 547
Co s tím?
To SendiMyrkr: ehm.. Programujte běží stejně v IE, FF i Opeře. Ten problém je na starně serveru (php). A vzhledem k tomu, že tu už máme novou verzi, tak se tyto "drobnosti" ve staré verzi (/nynější) neopravují.
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Firefox — založil Uiii
Chyba, IE jo, firefox ne ? — založil aTTix
Firefox 3 padá? — založil MZetko
Facebook firefox — založil peter