Změna vlastníka – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Změna vlastníka – PHP – Fórum – Programujte.comZměna vlastníka – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Arno
~ Anonymní uživatel
20 příspěvků
30. 6. 2007   #1
-
0
-

PLS nevíte někdo jak změnim vlastníka u složky?
Někdo mi řikal, že mam zkusit funkci chown, ale nějak sem jí nepochopil. díky

Warning: opendir(): SAFE MODE Restriction in effect. The script
whose uid is 99 is not allowed to access
/3w/wz.cz/s*******/fotogalerie/zobraz.php
owned by uid 0 in /3w/wz.cz/s*******/fotogalerie/zobraz.php on line 12

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
30. 6. 2007   #2
-
0
-

Zkus slovník ;-)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Arno
~ Anonymní uživatel
20 příspěvků
1. 7. 2007   #3
-
0
-

Díky, dobrou radu dokážu vždy ocenit:-)
Ale slovník sem už zkoušel a ten říká změn vlastníka.
Tak se snažim zjistit jak změnit vlastníka.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Arno
~ Anonymní uživatel
20 příspěvků
1. 7. 2007   #4
-
0
-

Někdo mi radil funkci chown, ale vůbec sem nepochopil jak se s ní dělá.
Jestli s ní tedy máte někdo zkušenosti, tak rada by se mi hodila.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Jan Bednařík0
Super člen
1. 7. 2007   #5
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Python + Django + PostgeSQL = spokojený vývojář :-)
Arno
~ Anonymní uživatel
20 příspěvků
1. 7. 2007   #6
-
0
-

jj, díval i jsem to podle něj zkoušel,

Sem si udělal fotogalerii a najednou takováhle chyba a
já nevim na co to mam změnit aby mi to šlo :-(

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Jan Bednařík0
Super člen
1. 7. 2007   #7
-
0
-

To Arno: Tak sem hoď kus toho zdrojáku, kde to háže chybu.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Python + Django + PostgeSQL = spokojený vývojář :-)
Arno
~ Anonymní uživatel
20 příspěvků
1. 7. 2007   #8
-
0
-

$slozka="./fotky/$slozka/";
$nahled = "nahledy"; //název složky pro miniatury

$vypis = opendir($slozka); //otevře složku řádka 12
$celkem = '0'; //začátek počtu fotek
if(!file_exists("fotogalerie/fotky/$slozka2/nahledy" )){
ftp-mkdir ("fotogalerie/fotky/$slozka2/nahledy" , 0777);
}

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
1. 7. 2007   #9
-
0
-

Proble je spis v tom, ze na wz maji zaply Safe mode, ktery spoustu funkci vypina/omezuje. Treba opendir je pokud vim ten pripad. Nekde v helpu maji napsan seznam s vypnutymi funkcemi.

Btw, je ftp_mkdir(), ne ftp-mkdir()

EDIT:

Z bezpečnostních důvodů není možné povolit na serveru úplnou sadu možností PHP. Proto uvádíme seznam zakázaných funkcí:
Úplně: exec, system, passthru, set_time_limit, error_log, ini_set, dl, popen, pfsockopen, openlog, syslog, readlink, symlink, link, leak
Omezeny jsou: souborové a adresářové funkce (na práci se soubory pouze ve Vašem adresáři), funkce mail (platí omezení na 10 odeslaných e-mailů na jednom účtu za hodinu).
Aktuální konfiguraci můžete snadno zjistit pomocí funkce phpinfo() nebo např. na této stránce.



Sice tam pisou, ze byto ve vlastnim adresari melo fungovat, ja ale takovou zkusenost nemam. FOpen tam jede, to jo, ale Opendir opravdu myslim nejede (pral jsem se s tim pred pekne dlouhou dobou, takze to neberte jako potvrzeny fakt)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
insider0
Věrný člen
6. 7. 2007   #10
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
I don't want to see you go,[br] The sky is over[br] Even though we can't afford[br] The sky is over,[br] The sky is over us.[br][br] CIVILIZATION IS OVER
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 10 hostů

Podobná vlákna

Změna vlastníka — založil Anonym

Změna IP — založil don_Dominique

Zmena layoutu — založil ebeš

Zmena pisma — založil DarkEye

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý