Problem s ID a reloadingom – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Problem s ID a reloadingom – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.comProblem s ID a reloadingom – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Smokie0
Expert
2. 7. 2007   #1
-
0
-

Mam stranku, na ktorej si menim nastavenia vyskakovacim oknom a po potvrdeni zmien v nom potrebujem aby sa mi reloadlo hlavne okno aby boli zmeny viditelne.

To som urobil lahko pomocou funkcie v javascripte, ktora obsahuje

document.location.href="index.php?step=3";


Ale teraz mam taky mensi problem. Niekedy sa mozu nastavenia v stranke menit aj v jej casti, ktora je za ohybom. To som vyriesil pomocou ID a doplnenim funkcie na
document.location.href="index.php?step=3#"+id;
Ale uz to nefunguje tak ako ma. Urobi to len to, ze ma to hodi na tu cast stranky, na ktoru cislo za # odkazuje, ale stranku nereloadne...

Skusal som kombinovat obidve moznosti, ale vysledok je ten, ze najprv ma to hodi na odkazovanu cast stranky a potom ju reloadne, co uz ale nema efekt, pretoze ma to hodi na jej zaciatok. Je jedno v akom poradi som ich tam zadal.

Prosim poradte

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Reklama
Reklama
Smokie0
Expert
2. 7. 2007   #2
-
0
-

Problem je podla vsetkeho v tom, ze on

document.location.href="index.php?step=3#"+id;
urobi skor ako sa stihne stranka znova nacitat...

Cize asi by bolo dobre tomu scriptu povedat, aby to "presmerovanie" s # vykonal az po nacitani stranky.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Smokie0
Expert
2. 7. 2007   #3
-
0
-

Dobre no, problem som vyriesil, tym, ze som na stranke dal niektoremu prvku onload a vnom tu funkciu s presmerovanim. Ze mi to nenapadlo skor... :)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 9 hostů

Podobná vlákna

Problém — založil Ma.ty

Problém — založil Dfire

Problem s LIKE — založil Lordest

Problem s C++ — založil ower

Problém v C++ — založil Honza

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý