Jak uploadovat ASP.net – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Jak uploadovat ASP.net – .NET – Fórum – Programujte.comJak uploadovat ASP.net – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
gangsta
~ Anonymní uživatel
3 příspěvky
2. 7. 2007   #1
-
0
-

Cau, mam jeden drobny problem. Mam vytvorenou stranku produkty.aspx, kterou potrebuji uploadovat na web. Mam aktivovany feehosting na qsh.cz. Normalne uploadnu produkty.aspx pres total commander, ale kdyz zadam adresu toho souboru do weboveho prohlizece, tak to pise, ze nic nenalezeno. Zkousel jsem to i prejmenovavat na index.aspx apod. ale porad nic.

Prosim o pomoc, vim, ze je to takova blbost, ale ja uz sem proste od prirody blbej:-)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Reklama
Reklama
Tomáš Bosák0
Stálý člen
2. 7. 2007   #2
-
0
-

Pastni sem obsah tej stranky.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
- Tuk tuk tuk!
Kto tam?
- Rekurzia.
Ktoze???
- Tuk tuk tuk!
DeaLer+2
Hero
2. 7. 2007   #3
-
0
-

Zdar, můžu vědět, kam to uploaduješ ... dáváš to do složky www na tvém FTP účtu? Jaký tvar url zadáváš?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
gangsta
~ Anonymní uživatel
3 příspěvky
2. 7. 2007   #4
-
0
-

tady je zdrojak

<%@ Page Language="C#" AutoEventWireup="true"  CodeFile="zamestnanci.aspx.cs" Inherits="_Default" %>


<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">

<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" >
<head runat="server">
<title>Untitled Page</title>
</head>
<body>
<form id="form1" runat="server">
<div>
<asp:SqlDataSource ID="SqlDataSource1" runat="server" ConnectionString="<%$ ConnectionStrings:ConnectionString %>"
SelectCommand="SELECT [Prijmeni], [Jmeno], [Vek], [Mobil] FROM [parametry] ORDER BY [Prijmeni]">
</asp:SqlDataSource>
<asp:SqlDataSource ID="SqlDataSource2" runat="server" ConnectionString="<%$ ConnectionStrings:ConnectionString %>"
SelectCommand="SELECT [Jmeno], [Prijmeni], [Vek], [Mobil] FROM [parametry] ORDER BY [Prijmeni]">
</asp:SqlDataSource>

</div>
<asp:GridView ID="GridView1" runat="server" AllowPaging="True" AllowSorting="True"
AutoGenerateColumns="False" CellPadding="4" DataSourceID="SqlDataSource2" ForeColor="#333333"
GridLines="None" Width="258px">
<FooterStyle BackColor="#5D7B9D" Font-Bold="True" ForeColor="White" />
<Columns>
<asp:BoundField DataField="Jmeno" HeaderText="Jmeno" SortExpression="Jmeno" />
<asp:BoundField DataField="Prijmeni" HeaderText="Prijmeni" SortExpression="Prijmeni" />
<asp:BoundField DataField="Vek" HeaderText="Vek" SortExpression="Vek" />
<asp:BoundField DataField="Mobil" HeaderText="Mobil" SortExpression="Mobil" />
</Columns>
<RowStyle BackColor="#F7F6F3" ForeColor="#333333" />
<EditRowStyle BackColor="#999999" />
<SelectedRowStyle BackColor="#E2DED6" Font-Bold="True" ForeColor="#333333" />
<PagerStyle BackColor="#284775" ForeColor="White" HorizontalAlign="Center" />
<HeaderStyle BackColor="#5D7B9D" Font-Bold="True" ForeColor="White" />
<AlternatingRowStyle BackColor="White" ForeColor="#284775" />
</asp:GridView>



<asp:DetailsView ID="DetailsView1" runat="server" AllowPaging="True" AutoGenerateRows="False"
CellPadding="4" DataSourceID="SqlDataSource1" ForeColor="#333333" GridLines="None"
Height="50px" Width="125px">
<FooterStyle BackColor="#5D7B9D" Font-Bold="True" ForeColor="White" />
<CommandRowStyle BackColor="#E2DED6" Font-Bold="True" />
<EditRowStyle BackColor="#999999" />
<RowStyle BackColor="#F7F6F3" ForeColor="#333333" />
<PagerStyle BackColor="#284775" ForeColor="White" HorizontalAlign="Center" />
<Fields>
<asp:BoundField DataField="Jmeno" HeaderText="Jmeno" SortExpression="Jmeno" />
<asp:BoundField DataField="Prijmeni" HeaderText="Prijmeni" SortExpression="Prijmeni" />
<asp:BoundField DataField="Vek" HeaderText="Vek" SortExpression="Vek" />
<asp:BoundField DataField="Mobil" HeaderText="Mobil" SortExpression="Mobil" />
<asp:CommandField ShowDeleteButton="True" ShowEditButton="True" ShowInsertButton="True" />
</Fields>
<FieldHeaderStyle BackColor="#E9ECF1" Font-Bold="True" />
<HeaderStyle BackColor="#5D7B9D" Font-Bold="True" ForeColor="White" />
<AlternatingRowStyle BackColor="White" ForeColor="#284775" />
</asp:DetailsView>
</form>
</body>
</html>

Ve slozce WWW to mam url pisu http://tobel.qsh.cz/zamestnanci.aspx
Ted sem tam zkusil presunout vsechny soubory z projektu a pri zadani adresy mi to napise tohle

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
DeaLer+2
Hero
2. 7. 2007   #5
-
0
-

Tak se řiď podle informací, co máš v tý chybovce a uvidíme, jakou chybu dostaneš potom, pak bude možný ti poradit.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Peter D.0
Expert
2. 7. 2007   #6
-
0
-

až vyriešiš tuto chybu, mrkni vo visuale na :
website -> Copy Web site

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Program nemusi fungovat rychle, staci ze funguje dostatecne rychle.
Gangsta
~ Anonymní uživatel
3 příspěvky
3. 7. 2007   #7
-
0
-

TAk sem to tak nejak upravil ale ted si uz s timhle opravdu nevim rady

Server Error in '/' Application.

An attempt to attach an auto-named database for file I:\Data\Web\qsh.cz\tobel_4b6c0930-e6bb-4c4d-ba6f-e17e475b3737\www\App_Data\Database.mdf failed. A database with the same name exists, or specified file cannot be opened, or it is located on UNC share.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
DeaLer+2
Hero
3. 7. 2007   #8
-
0
-

Oki, tu DB tam předpokládám máš ... v takovým případě trochu uprav svůj ConnectionString do podobného tvaru.

Driver={SQL Native Client};Server=.\SQLExpress;AttachDbFilename=c:\asd\qwe\mydbfile.mdf;Database=dbname;Trusted_Connection=Yes;


Důležitá je především část Database a ta ti tam pravděpodobně chybí. Musí obsahovat unikátní název, pokud se na serveru vyskytnou dvě databáze se stejným názvem ta SQL server odmítne jednu z nich připojit.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 44 hostů

Podobná vlákna

Jak na ASP.NET — založil gameWriter

ASP.NET - Jak na postback? — založil DeltaPi

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý