Exif_tagname – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Exif_tagname – PHP – Fórum – Programujte.comExif_tagname – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
ProgDan0
Stálý člen
3. 7. 2007   #1
-
0
-

Zdravim,
mohl by mi někdo trošku přesněji popsat příkaz exif_tagname? Vím že to asi bude komplikované, protože ani samotné php.net tuto funkci nema zdokumentovanou :) ale aspon trošku...díky

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Collecting data is the first step to the wisdom, but sharing data is the first step to the community.
Reklama
Reklama
dalaman0
Věrný člen
3. 7. 2007   #2
-
0
-

Citujem :

exif_tagname

(PHP 4 >= 4.2.0, PHP 5)

exif_tagname -- Get the header name for an index
Popis
string exif_tagname ( string index )



Varování
Tato funkce ještě není zdokumentována, k dispozici je pouze seznam argumentů.


Seznam parametrů


index
The image index


Návratové hodnoty
Returns the header name, or FALSE if index is undefined.

Viz také


exif_imagetype()




Edit: aha, nie je zdokumentovana :) sorry

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Lepšie je mať psa na saláme ako salámu pod psom !!!
ProgDan0
Stálý člen
3. 7. 2007   #3
-
0
-

No právě..není zdokumentována :D a to je ten problém :D :D :D

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Collecting data is the first step to the wisdom, but sharing data is the first step to the community.
Pavel Synek0
Super člen
3. 7. 2007   #4
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Pavel Synek0
Super člen
3. 7. 2007   #5
-
0
-

HA! na něco sem kápnul: http://www.darkshire.org/~jhkim/src/php-4.2.3/ext/exif/test.txt
je tam použití tý funkce, jako parametr tam sou ňáký hexa blbosti kterejm nerozumim ale to je fuk,snad ti to pomůže.

eště sem se někde dočet tohle:

Added exif_tagname() function which returns the names of tags and exif_thumbnail() function to extract embedded thumbnails.


Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
ProgDan0
Stálý člen
4. 7. 2007   #6
-
0
-

To Phoenix:
Momentálně tvořím PHP galerii a potřebuji pracovat s EXIF daty. Kouknul sem se na php.net co tam k EXIF najdu a koukala tam na mě tahle funkce :)

Díky za to co si poslal, moc mi to pomohlo....pátral jsem taky na netu a na stránkách exif.org a vypátral jsem ve stručnosti toto:


Každá položka v EXIF má nejen svůj název, ale i svůj hexdecimální kód. Parametrem té funkce exif_tagname je právě ten hexdecimální kod, na jehož základě pak funkce vrátí název příslušné položky.



Pokud je to špatně, tak se omlouvám, takto sem to pochopil já :)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Collecting data is the first step to the wisdom, but sharing data is the first step to the community.
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 43 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý