Presmerovanie po odoslaní formulára – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Presmerovanie po odoslaní formulára – PHP – Fórum – Programujte.comPresmerovanie po odoslaní formulára – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Jakub Jurových0
Stálý člen
4. 7. 2007   #1
-
0
-

Zdravím,
mám problém s premerovaním stránky po odoslaní formulára. Presmerovať ju potrebujem preto, aby sa zabránilo reloadu stránky (a následnému znovuodoslaniu formulára). Avšak chcem ešte vypísať hlášku "Formulár odoslaný". Problém je v tom, že správosť vložených údajov zisťujem až po odoslaní headers, takže nemôžem použiť header("Location: ...") a ani presmerovanie cez <meta>...
Vopred ďakujem.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Kto sa smeje naposledy, ten má dlhé vedenie.
Reklama
Reklama
4. 7. 2007   #2
-
0
-

Tak si to musis zajistit tak, aby se ty tvoje rusici headers odeslaly az uplne nakonec. Dokazalo to 100000 lidi pred tebou, mel bys to dokazat i ty.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
dalaman0
Věrný člen
4. 7. 2007   #3
-
0
-

Ak sa nebojis Javascriptu tak skus toto :)

echo "<script>window.parent.location.href = 'index.php'</script>";

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Lepšie je mať psa na saláme ako salámu pod psom !!!
Prog.0
Věrný člen
6. 7. 2007   #4
-
0
-

Hned ako pouzijes data z formulara (napr. zapis do db) odosli header('Location: Http://...'); a ukonci script (exit). uzivatel neuvidi ziadne reload-y(ako v tomto fore, ked pridavas prispevok), ale rovno ho to hodi na nejaku stranku. Ak potom refresuje, ziadne data sa uz neposielaju...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Prog.
SendiMyrkr0
Newbie
6. 7. 2007   #5
-
0
-

a pokud tam chceš zobrazit nějkou hlášku o výsledku tak můzeš nadpříklad přeměrovat na "index.php?f=1" a do indexu pak vložit:



$odeslani=(int)$_GET['f'];
if($odeslani===1){
echo "Formulář byl odeslán.";
}

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Prog.0
Věrný člen
6. 7. 2007   #6
-
0
-

To SendiMyrkr: jj. A tiez som videl aj nieco ako : [podtrzene]../message.php?f=1&continue=http://www...[/podtrzene]
Inak hlasky velmi nepouzivam. Pri diskusiach rovno presmeruvam na stranku, kde sa prispevok pridal aj s nascrollovanim,
napr. [podtrzene]../foum.php#last[/podtrzene]

To dalaman: Ide to aj bez javascriptu:

<meta http-equiv="refresh" content="5;URL=http://presmerovanie/" />

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Prog.
insider0
Věrný člen
6. 7. 2007   #7
-
0
-

To Prog.: no tak to sice jde taky, ale uzlozi se do historie, takze uzivatel da 3x zpet a pripevek je tam znova :)

stejne tak by melo byt v tom javascriptu

location.replace('stranka');

namisto
location.href = 'stranka';

ale prece jen je asi lepsi to posilat pres server - header
header("Location: vypis-komentare.php?ok=1");

exit();


muzes jeste uzivateli vypsat potvrzeni alertem v js



<?php
// stranka vypis-komentare.php?ok=1

if(intval($_GET["ok"])){
?>
<script type="text/javascript">
alert("Vas prispevek byl pridan");
</script>
<?php
}
?>


(omlouvam se za mozne preklepy, stava se mi to casto :( )

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
I don't want to see you go,[br] The sky is over[br] Even though we can't afford[br] The sky is over,[br] The sky is over us.[br][br] CIVILIZATION IS OVER
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 36 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý