Select - velikost vnitrku – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Select - velikost vnitrku – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.comSelect - velikost vnitrku – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
piluk
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
4. 7. 2007   #1
-
0
-

Mam select, ve kterem jsou z DB nahravane jmena vsech statu. Bohuzel vzhledem k rozmerum sloupce, ve kterem musi byt tento select vlozen, neni videt pri rozbaleni cela jmena statu. Problem je jenom v internet exploreru 6, ostatni prohlizece maji tu cast, ktera se rozbali vetsi nez samotnou komponentu slect.
Zajimalo by me, zda nejde tato "vnitrni cast" nejak zvetsit i pro IE.
Diky za odpovedi

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Reklama
Reklama
Nosko0
Stálý člen
4. 7. 2007   #2
-
0
-

Neviem či som správne pochopil,skús takto



<select style="width: 350px;">
<option>qwe</option>
<option>qwe</option>
<option>qwe</option>
<option>qweqwrqwrqwrq</option>
<option>qweqwrqwrqwrqwerwerwerewrwerwerwewrwerwerwerwerx</option>
</select>

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
piluk
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
4. 7. 2007   #3
-
0
-

To Nosko:Timhle zvetsim celou komponentu, to ale nechci :-) potrebuju jenom zvetsit to "okno" po rozbaleni, takze bude mit vetsi sirku nez select komponenta. Prisel jsem na to, ze kdyz nastavim pomoci css sirku tagu option, tak se zvetsi, ale jenom ve FF, ne v IE.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Nosko0
Stálý člen
4. 7. 2007   #4
-
0
-

Aha, no čisto zo zaujímavosti som pogooglil ale výsledok žiaden, kto vie či dačo také ide. Snáď ti dakto helfne ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
8. 7. 2007   #5
-
0
-

Na tohle reseni neni, musis to zvetsit cele. A nebo si udelat vlastni selectbox pomoci JS. A nebo sahnout po nejakem uz hotovem reseni.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 8 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý