Programy vo VS 2005 – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Programy vo VS 2005 – C / C++ – Fórum – Programujte.comProgramy vo VS 2005 – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
EdMer
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
6. 7. 2007   #1
-
0
-

1. zacal som programovat v C# (si sharp), a tento jazyk vyuziva .NET. to znamena ze ak to spustim na inom pocitaci musi mat nainstalovany .net framework 2.0+ ? a neexistuje nejaky program alebo funkcia prekompilovania takehoto programu, aby isiel aj bez frameworku? pretoze je dost malo ludi ho ma nainstalovany a je blbe nutit ich to instalovat koli 1 programu...

2. chcel som ze zacnem vo VS 2005 programovat aj c++ projekty ale mam ten isty problem ze ked to niekomu poslem tak mu to nejde... teda by som sa chcel spytat co vsetko musim nastavit aby mi tieto programy isly aj na pocitacoch bez frameworku
THX

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Reklama
Reklama
DeaLer+2
Hero
6. 7. 2007   #2
-
0
-

1. Ano, potřebuješ .NET Framework a můžeš mi věřit, že ho má hodně lidí a kdo ne, tak si těch 20MB prostě stáhne (nejen kvůli tvojí aplikaci, ale i kvůli dalším). Navíc od WVista je .NET defaultní součástí OS, takže v tom problém nevidím. Existují sice možnosti, jak se toho zbavit (linker, apod), ale je to overkill a stojí to moc peněz.

2. Musíš vytvořit unmanaged Win32 projekt v C++, pak by to mělo chodit, ale k tomu ti víc řekne někdo jinej.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
EdMer
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
6. 7. 2007   #3
-
0
-

dik, 1. bod mi je teda jasny :)

teraz k C++:
-ale ked chcem spravit novy projekt tak neviem presne ako postupovat ked dam win32 / win32 Project Tak tam nemam moznost upravy designu zakladneho formulara... vlaste ho tam nemam vobec... az ked ho skompilujem
-ked dam CLR / Windows Forms Application tak sice mozem pracovat aj s designom ale takyto program zase nejde bez framework 2.0

ocenil by som keby mi niekto poradil kde robim chybu aby som mohol pracovat normalne s formularmi ale zaroven aby to nebol project .NET teda aby to islo na kazdom PC s Windows XP SP2

dufam ze sa najde daky dobry clovek co mi to objasni :)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 135 hostů

Podobná vlákna

Programy — založil Tomáš

Programy v C++ — založil Kajik

Pomoc s programy v C — založil pietro62

Pomoc s programy — založil Falcon

Vzorove Programy — založil PVou

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý