GUI ve SLAXu se nechce spustit – OS - GNU / Linux – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

GUI ve SLAXu se nechce spustit – OS - GNU / Linux – Fórum – Programujte.comGUI ve SLAXu se nechce spustit – OS - GNU / Linux – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Jinnekh
~ Anonymní uživatel
5 příspěvků
7. 7. 2007   #1
-
0
-

Stáhl jsem si SLAX, vypálil ho na CD a nabootoval ho. Ale když jsem chtěl spustit GUI (myslím ten co je založenej na KDE), zčernala obrazovka a za cca 5 vteřin se vypnul monitor. Pak jsem to ještě zkusil v menším rozlišení příkazem "startx 800x600" a stalo se to stejné (obrazovka zčernala a monitor se vypnul). Neví někdo, co je to za chybu a jestli se nedá nějak napravit?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Reklama
Reklama
froo+
~ Anonymní uživatel
23 příspěvků
7. 7. 2007   #2
-
0
-

To Jinnekh: Na jakym kompu si to zkoušel... Tohleto se mi stávalo (stalo) na stařičkym kompu kde sem měl málo operační paměti... mám takovej pocit že minimální ram na grafickéj systém ve slaxu je 96 Mb!

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Jinnekh
~ Anonymní uživatel
5 příspěvků
7. 7. 2007   #3
-
0
-

Na komplu s operační pamění 512 mega. Někde jsem se dočetl, že to někomu dělalo podobnej problém, tak to pustil v menším rozlišení. Já jsem to zkusil taky a stejně se ten monitor vypnul. Možná by fungovalo, kdybych to pustil ve větším rozlišení, který používám normálně.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Jinnekh
~ Anonymní uživatel
5 příspěvků
7. 7. 2007   #4
-
0
-

Jo a podařilo se mi to rozjet ve VirtualBoxu.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zavi0
Newbie
21. 8. 2007   #5
-
0
-

zkus napred spustit autokonfiguraci prikazem

xconf

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 2 hosté

Podobná vlákna

Nejde spustit IDLE(python gui) — založil jvjak-py

Instalace SLAXu — založil Vojta

Nechce mi to skompilovat — založil Filip

Nechce zobraziť kód — založil ivan

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý