nemate nekdo zkusenosti se zprovnoznenim gettext pod windows? PHP5.2.3 Apache 2.2.4.
stale mi to nedeje. zadne chybove hlasky. proste se dany text neprelozi.
zkousel jsem kopirovat snad vsechny mozny knihovny nekam.. ale stale nic. :-(
Fórum › PHP
Windows + gettext
Na gettext se teprve hodlam vrhout, takze primo ti asi nepomuzu. Jen muzes zkusit Zend framework, ten ma pro veskere mozne reseni pro praci s vicejazycnym rozhranim specialni modul. To by pomohno vyloucit chybu na strane frontendu.
To CommanderZ: ja pracuji s cake a ten ma take reseni bez dodatecnych pluginu. ale ted sem zakomponoval do caku phptal (mimochodem uzasny sablonovaci system zalozeny na XML) a v nem se da udelat i18n take, ale jiz nema vetaveny parser. nakonec me napadlo ;-) svete div se - pouzit v phptalu ten parser z caku. ale neni to reseni.
az dnes, po instalaci XAMPPu to FUNGUJE, asi chybela nejaka dulezita knihovna(ale nevim jaka, zadne problemy to predtim nehlasilo) takze pokud vam to nekomu nepojede pod win, doporuciji XAMPP
btw sem instaloval jen lite verzi ;-)
díky
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Gettext a překlady — založil Eirene
JTextField.getText() hodnota — založil ViliX64
Gettext zakazany putenv — založil já
Migracia Active Directory z Windows Server 2008 na Windows Sever 2012 — založil pietro62
Připojení počítače Windows for Workgroups 3.11 k počítačové síti Win… — založil remmidemmi
Moderátoři diskuze