Stazeni generovaneho souboru – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Stazeni generovaneho souboru – PHP – Fórum – Programujte.comStazeni generovaneho souboru – PHP – Fórum – Programujte.com

 

HosipLan0
Duch
9. 7. 2007   #1
-
0
-

Zdravim,
vim že se to tu už řešilo, ale nenašel jsem tam odpověď na to co potřebuju vědět..
takže mám script a ten mi vygeneruje nějakej string do proměné..
ale jak tu proměnou dát do txt souborum
kterej by se pokud možno nikde neukládal, ale hned se stahoval...
tak jako v phpMyAdminovy

tohle jsem z něj vytáhl...

if (!$save_on_server) {

if ($asfile ) {
// Download
if (!empty($content_enc oding)) {
header('Content-Encoding: ' . $content_encoding);
}
header('Content-Type: ' . $mime_type);
header('Expires: ' . gmdate('D, d M Y H:i:s') . ' GMT');
// lem9: Tested behavior of
// IE 5.50.4807.2300
// IE 6.0.2800.1106 (small glitch, asks twice when I click Open)
// IE 6.0.2900.2180
// Firefox 1.0.6
// in http and https
header('Content-Disposition: attachment; filename="' . $filename . '"');
if (PMA_USR_BROWSER_AGENT == 'IE') {
header('Cache-Control: must-revalidate, post-check=0, pre-check=0');
header('Pragma: public');
} else {
header('Pragma: no-cache');
}
} else {
// HTML
$backup_cfgServer = $cfg['Server'];
require_once('./libraries/header.inc.php');
$cfg['Server'] = $backup_cfgServer;
unset($backup_cfgServer);
echo "\n" . '<div align="' . $cell_align_left . '">' . "\n";
//echo ' <pre>' . "\n";
echo ' <form name="nofunction">' . "\n"
// remove auto-select for now: there is no way to select
// only a part of the text; anyway, it should obey
// $cfg['TextareaAutoSelect']
//. ' <textarea name="sqldump" cols="50" rows="30" onclick="this.select();" id="textSQLDUMP" wrap="OFF">' . "\n";
. ' <textarea name="sqldump" cols="50" rows="30" id="textSQLDUMP" wrap="OFF">' . "\n";
} // end download
}


vím že tam nějak figuruje především tohle:

header('Content-Encoding: ' . $content_encoding);
header('Content-Type: ' . $mime_type);
header('Expires: ' . gmdate('D, d M Y H:i:s') . ' GMT');
header('Content-Disposition: attachment; filename="' . $filename . '"');

ale z toho co bylo před tímhle jsem nijak nepochopil
jak přišli k tomu souboru a odkud se tahuje ..
název bych nějak zpatlal..ale prostě mi to nejde do hlavy :D
jak to celý funguje (nemyslím samozřejmě jenom tenhle kousek :D ) ?!!

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
11. 7. 2007   #2
-
0
-

On se nestahuje odnikud, on jde primo z toho vystupu. Ten skript normalne vygeneruje svuj obsah a pak akorat pomoci tech hlavicke rekne prohlizeci, ze ho nema zobrazovat, ale ze ma radsi otevrit to okynko. Jinak kdyz se potompodivas do vlastnosti toho stazeneho souboru, tak tam bude figurovat cesta ke skriptu, ktery ho vytvoril.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 7 hostů

Podobná vlákna

Stažení souboru po částech — založil CsharpDev

Stažení souboru z ftp — založil Midnight

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý