Kurz Delphi – Delphi – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Kurz Delphi – Delphi – Fórum – Programujte.comKurz Delphi – Delphi – Fórum – Programujte.com

 

1. 5. 2006   #1
-
0
-

Zdravím všechny :pc:

Chtěl jsem se jen zeptat, jestli bude pokračovat kurz Delphi, protože vždycky, když na netu najdu nějakej kurz nebo seriál (delphi), skončí jeho provoz, tak kolem 9,10-té lekce. Dík za odpověď.

Jo a abych nezapomněl Váš E-zin Programujte je fakt super věc.
Doufám, že s provozem budete i nadále pokračovat a nemáte v plánu ho nějakým způsobem rušit. :cz:

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Jakub Doucek0
Stálý člen
1. 5. 2006   #2
-
0
-

e-zin 100pro nekon??;) S kurzem Delphi je to trochu hor?? j? u? kurz nep??u n?jak jsem Delphi opustil a i tak ted posledn? dobou nen? moc ?asu :(( Bohu?el nov? lektor ke kurz?m Delphi se zat?m nevyskyt..

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Pro ty, co hledají odpověď http://ehoy.wz.cz
2. 5. 2006   #3
-
0
-

Jasn? no.. jak nen? ?as, tak je to ?patn?, to zn?m :-).
Ale i tak by bylo dobr?, kdyby se ?asem (co nejd??v) vyskytl n?jakej lektor pro Delphi.
Nebo nem?? aspo? n?jakej dobrej link na obdobn? kurz?? Ale nepi? mi odkaz na www.builder.cz a www.zive.cz .. ty u? jsem shl?dl.. zat?m d?k ??:cz:?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Dragon0
Stálý člen
3. 6. 2006   #4
-
0
-

kECUB napsal:

e-zin 100pro nekončí ;) S kurzem Delphi je to trochu horší já už kurz nepíšu nějak jsem Delphi opustil a i tak ted poslední dobou není moc času :(( Bohužel nový lektor ke kurzům Delphi se zatím nevyskyt..



Hele a nemohl by jsi alespoň opravit tu chybu jak v některých lekcích nejde stáhnout PDF soubor
:((

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
25. 6. 2006   #5
-
0
-

Zdravím všechny pcmaniaky(čky);
chtěl jsem se jenom zeptat admina (nebo někoho jiného povolaného) na něco ohledně kurzu delphi. Nevim jestli je to chyba na Vaší straně nebo na mé, ale v sekci Delphi,, mam podkategorii 'Kurz Dekphi 7'. Nevim zda je to konečně připravované další pokračování kurzu Delphi,, mnou vetší dobu žádané, nebo jen nějaká chybka(o čemž pochybuji). Chtěl jsem se jen zeptat,, díky mějte se!

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
PoselSmrti0
Newbie
3. 7. 2006   #6
-
0
-

Dancher napsal:

Zdrav?m v?echny ?:pc:?

Cht?l jsem se jen zeptat, jestli bude pokra?ovat kurz Delphi, proto?e v?dycky, kdy? na netu najdu n?jakej kurz nebo seri?l (delphi), skon?? jeho provoz, tak kolem 9,10-t? lekce. D?k za odpov??.

Jo a abych nezapomn?l V?? E-zin Programujte je fakt ??super v?c.
Douf?m, ?e s provozem budete i nad?le pokra?ovat a nem?te v pl?nu ho n?jak?m způsobem ru?it. ?:cz:?



Kedze Ta asi zaujima Delphi, a vravis, ze by si chcel nato najst nejak? kurz, pozri sa sem: http://www.zive.cz/h/Programovani/
Myslim, ze je tam tych seri?lov o programovan? v Delphi okolo 150 (najmenej, ak sa nem?lim),a a jeho autorom je p?n V?clav Kadlec, sk?sen? program?tor v jazyko Pascal, C/C++:-).

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
delmor0
Newbie
15. 8. 2006   #7
-
0
-

Jasné, seriálů a knížek o Delphi je spousta, ale jde o to jít zároveň s kurzem, pracovat na úkolech, účastnit se aktuálních diskusí. Seriál na Žive je dobrý, ale kdo má číst 150 dílů jen tak? :o) Je to psycho.
Myslím, že Programujte.com je nastartovaný dobře a něco podobného tady zatím chybělo. vyjadřuji podporu tomuto projektu. Má před sebou velkou budoucnost.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
NAItReIN0
Newbie
15. 8. 2006   #8
-
0
-

delmor napsal:

Jasny...serialu a knizek o delphi je spousta, ale jde o to jit zaroven s kurzem, pracovat na ukolech, ucastnit se aktualnich diskuzi...serial na Zive je dobry, ale kdo ma cist 150 dilu jen tak? :o) Je to psycho. Myslim, ze programujte.com je nastartovany dobre a neco podobneho tady zatim chybelo. Vyjadruji podporu tomuto projektu. Ma pred sebou velkou budoucnost.



Predsta ten, kto má záujem učiť sa Delphi tak, ako sa patrí! V tých 150 kurzoch je velmi vela vecí, vrátane spracovania grafiky v Delphi, práca hudbou v Delphi, vytváranie DLL knižníc, práca s COM a pod.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
- drEAMs. What are they? -
Jan Škrášek
~ Redaktor
+1
Boss
21. 8. 2006   #9
-
0
-

tak pro všechny:
v nejbližší době vyjde první díl nového kurzu delphi & komponenty.
pravda, netýká se to čistého delphi,ale kdo zvládá dělat komponenty, už potom nemá problémy s normálním programováním.

tak se těšte. (mimochodem, vedu to já - hmm, to už není na těšení...:D)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
http://jan.skrasek.com@hrachcz – webdeveloper
Luk?? Chur?
~ Šéfredaktor
+8
Hero
22. 8. 2006   #10
-
0
-

A bude dalsi kurz Delphi.. Od zacatku..

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Guitar Hero Master, Project führer & zdejší čaroděj.
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
ProgDan0
Stálý člen
28. 10. 2006   #11
-
0
-

Chyst?m dal?? kurz Delphi - v menu ho najdete pod Delphi -> Kurz Delphi II. Brzy by m?l vyj?t prvn? d?l, u? ho m?m napsanej, je?t? mus? proj?t korekturou..bude pom?rn? dlouhej a chci v n?m probrat i jednotliv? z?kladn? komponenty tak se t??te :D (ten kurz, ne ten d?l samoz?jme? :D )

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Collecting data is the first step to the wisdom, but sharing data is the first step to the community.
Pavel0
Newbie
13. 12. 2006   #12
-
0
-

PoselSmrti píše:#
#

Dancher napsal:#
##
#Zdrav?m v?echny :pc: #
##
#Cht?l jsem se jen zeptat, jestli bude pokra?ovat kurz Delphi, proto?e v?dycky, kdy? na netu najdu n?jakej kurz nebo seri?l (delphi), skon?? jeho provoz, tak kolem 9,10-t? lekce. D?k za odpov??.#
##
#Jo a abych nezapomn?l V?? E-zin Programujte je fakt super v?c.#
#Douf?m, ?e s provozem budete i nad?le pokra?ovat a nem?te v pl?nu ho n?jak?m způsobem ru?it. :cz: #
#

#
##
#Kedze Ta asi zaujima Delphi, a vravis, ze by si chcel nato najst nejak? kurz, pozri sa sem: http://www.zive.cz/h/Programovani/ #
#Myslim, ze je tam tych seri?lov o programovan? v Delphi okolo 150 (najmenej, ak sa nem?lim),a a jeho autorom je p?n V?clav Kadlec, sk?sen? program?tor v jazyko Pascal, C/C++:-).



Ja jen dodam, ze k serialum o programovani v Delphi, ktere vychazely (a verim ze snad serial Umime to s Delphi bude pokracovat dal) na zive.cz, existuji 2 off-line verze:

Pro serial "Umime to s Delphi - Vaclav Kadlec" najdes off-line verzi na http://umime-to-s-delphi.wz.cz/
Pro serial "Tipy a triky v Delphi - Jan Sindelar" najdes off-line verzi na http://tipy-a-triky-v-delphi.wz.cz/

Samozrejme zaroven velmi fandim serialum na programujte.com, a serialum o Delphi zvlast, posledni dobou jich totiz opravdu neni moc a kvalita je ruzna.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Off-line verze seriálu o programování v C#: http://poznavame-c-msnet.wz.cz/ [br] Off-line verze seriálu o programování v Delphi: http://umime-to-s-delphi.wz.cz/
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 1 host

Podobná vlákna

Kurz C++ — založil DeathHumanCZ

Kurz c++ 2 — založil Filip

Kurz — založil Domingo

Kurz — založil Radim Krsička

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý