Ahoj lidi, prosím vás pokud máte nekdo doma knížku mistrovství v c++ (první vydání) a máte možnost oskenovat a nebo vyfotit stránku číslo 89 byl bych vám moc vděčnej.
Pokud máte někdo možnost prosím dejte na sebe kontakt v komentářích.
Dekuji předem.
Fórum › C / C++
Prosím pomoc , potreboval bych oskenovat stránku 89 ze knihy mistrovství v c++ 1 vydání
Nahlásit jako SPAM
IP: ...–Ja to mam stažený v pdf, ale když se na to podívám tak mi tam asi taky chybí, protože na str. 87 jsou programovací cvičení a pak začíná "kapitola 4" - není očíslovaná (Odvozené typy, úvod do polí, na boku jsou nějaký témata) a potom následuje strana 90.
Ale vypadá to že to na sebe navazuje.
Nevim jestli bych ti mohl nějak pomoct
Nahlásit jako SPAM
IP: ...–Můžete mi to pls. taky někdo poslat? Není to můj obor, ale rád bych se podíval.
Nahlásit jako SPAM
IP: 84.21.124.–Jednou jsem slyšel, že toto není warforum:( Ale na druhou stranu, tuto knihu mám na disku jako fotky, což není právě optimální řešení (180 MB), takže pokud ji někdo má v čistém .pdf (nevygenrovaném z těch fotek, ale text), tak mi ji prosím taky pošlete:) Mail je v profilu.
Díky.
Nahlásit jako SPAM
IP: 88.102.203.–Ja mam knihu Mistrovstvi v C++ 2.aktualizovane vydani, ale v pdf by se me to velice hodilo, klidne i starsi vydani, pokud by bylo 3. bylo by to super, ale v to snad ani nedoufam. Takze pokud vam to neublizi muzete me to prosim mailnout na t.kratina@gmail.com. Diky
Nahlásit jako SPAM
IP: 217.112.163.–
Zjistit počet nových příspěvků
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa

Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Mistrovství v C++ 3. vydání a další skvělé knihy na prodej! — založil null_while
Potřeboval bych pomoc s threadingem v tomto programu — založil Webstrider
Potřeboval bych poradit — založil selkir
Potreboval bych sluzbicku — založil roman
Potřeboval bych 60mm primecooler — založil tanned88
Moderátoři diskuze
TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Newbie
Duch
Hero
Super člen
Grafoman
Návštěvník