Hra v porgramování – Python – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Hra v porgramování – Python – Fórum – Programujte.comHra v porgramování – Python – Fórum – Programujte.com

 

tirio0
Newbie
12. 7. 2007   #1
-
0
-

Před nějakou dobou jsem četl o M$ projektu Terrarium (asi tak se to psalo). Člověk si naprogramoval vlastní broučky do svého terária a ty se potom šířili do dalších terárii. Podle toho jak byli napsaní buň přežili či nikoliv. Projekt měl ukázat bezpečnost platformy .NET a programovalo se v C#...

Mno a já se chce zeptat (jelikož k m$ mám určité antipatie) zde něco takového neexistuje pro python, nebo jiný jazyk.

předem díky za odpovědi

PS: článek o terrariu na zive: http://www.zive.cz/default.aspx?section=21&server=1&article=105213

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Tirio
moje skripty v Pythonu najdete na http://www.beta.tym.cz/index.php?n=Py.Skripty
tirio0
Newbie
12. 7. 2007   #2
-
0
-

ještě jsem našel Core Wars. Ale bohužel jsem nikde nenašel vlastní prográmek :(
chjo

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Tirio
moje skripty v Pythonu najdete na http://www.beta.tym.cz/index.php?n=Py.Skripty
Smokie0
Expert
12. 7. 2007   #3
-
0
-

A nemohlo by nieco podobne urobit Programujte.com v Pythone? :)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
geon0
Grafoman
12. 7. 2007   #4
-
0
-

To tirio: myslím že neexistuje ...
To Smokie: já nic takového psát nebudu ...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
geon. volume doprava.
tirio0
Newbie
12. 7. 2007   #5
-
0
-

našel jsem CoreWars pro python: http://corewars.jgutzeit.de/pycorewar/index.en.html
ale nějak jsem nezvládl to zprovoznit
jinak i tady se píše v RedCode

mno ... až se trochu RedCode a Python naučim tak něco vytvořim, ale to tak za pár let :-D

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Tirio
moje skripty v Pythonu najdete na http://www.beta.tym.cz/index.php?n=Py.Skripty
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 6 hostů

Podobná vlákna

Hra — založil Javprogramator

Hra v C++ — založil janysek_

Hra v c — založil bohetik

Hra — založil mephi

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý