Keil C compiler AVR – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Keil C compiler AVR – C / C++ – Fórum – Programujte.comKeil C compiler AVR – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

1. 5. 2006   #1
-
0
-

Zdravim všechny, kteří se zabývají vývojem jednočipových aplikací. Začínám v programování C pro microkontrolery a nevim si rady s kompilátorem C keil, pro asembler vše funguje jak má, ale C pořát hází chyby. Nemůže připojit hlavičkové soubory. Tak vás prosím jestli někdo máte v tomto zkušenost tak vás prosím o radu v nastavení microVision2 (keil). Dík moc.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Tom?? Bos0
Stálý člen
1. 5. 2006   #2
-
0
-

Ja s tym sice skusenosti nemam, ale mozno by pomohlo kebyze sem pastnes tie chybove hlasky, popripade kod, v ktorom sa tie chyby vyskytuju.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
- Tuk tuk tuk!
Kto tam?
- Rekurzia.
Ktoze???
- Tuk tuk tuk!
8. 5. 2006   #3
-
0
-

Tak chyba byla odstran?na prost?ed?m keil microVision 3. Verze 3 na?te narozd?l od 2 v?e automaticky a bez probl?m?. Ale mam je?t? dotaz, jestli se n?kdo zaj?m?te o mikropo??ta?e a jejich programov?n? v jazyce c. potřeboval bych p?r praktickejch uk?zek, sp??e jednodu??ch pro zelen??e v oboru (nap?.: n?jak? zvonek, blik?tko, jednoduch? kodov? z?mek ...).
nejl?pe s procesorem AT89S8252, ale jin? nevad?. D?ky moc

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Jirka0
Duch
11. 5. 2006   #4
-
0
-

Na toto téma jsem psal bc. práci a pár příkladů mám, resp. teda pro rozblikání nějakých ledek a podobně. Pokud něco budeš chtít, tak se ozvi na mail rwr@centrum.cz a mrknu se, jestli jsem o to nepřišel :P , kompiloval jsem to v sdcc.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
16. 5. 2006   #5
-
0
-

Zdravim
To bych byl moc rád. Zasílat příklady můžete zaslat na adresu zdenek.dusatko@seznam.cz díky moc za každou pomoc.
Babulax

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
23. 5. 2006   #6
-
0
-

Zdravim všechny
Nevíte někdo nějakej odkaz na on-line kurz programování mikropočítačů v jazyce C. Nebo nějakej podobnej veb, který se tímto zabývá? Díky moc

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Matěj Pácha0
Super člen
23. 5. 2006   #7
-
0
-

Nechci se opakovat, ale na str?nk?ch v?robc? mikro?ip? b?vaj? typov? p??klady nebo z?kladn? aplikace a to i v C. Z toho se u?? celkem dob?e.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Ajem tíčr, andrgraund tíčr!
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 52 hostů

Podobná vlákna

Pascal Compiler — založil Garret Raziel

16 bit compiler — založil Johanka z Jarku

Compiler pro J2ME — založil DavMar

Offline PHP compiler — založil Fantomas

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý