Problém s winAPI ve VS 8.0 – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Problém s winAPI ve VS 8.0 – C / C++ – Fórum – Programujte.comProblém s winAPI ve VS 8.0 – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
yaqwsx+9
Posthunter
13. 7. 2007   #1
-
0
-

JE to asi tak 2 mesice,co jsem preinstaloval VS na verzi 8.Od te doby jsem winAPi nedelal,ale ted jsem chtel udelat nejakou aplikaci,jenze mi pri tvorbe projektu chybi moznost win32application mam tam pouze moznost win32 console aplications.Nevim jestli se tam musi doinstalovat nejaky Template nebo neco jineho,ale nic jsem nenasel
MOc diky za odpoved

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Life is too short to remove USB mass storage safely...
Správný drsňák udělá z konzole cokoliv
Reklama
Reklama
yaqwsx+9
Posthunter
15. 7. 2007   #2
-
0
-

TAk jsem ještě hledal ( http://msdn2.microsoft.com/en-us/library/ms235516(VS.80).aspx ).Bohužel jsem nezjistil, zda-li se jde do express edice doinstalovat win32 application.Nevíte náhodou jestli to jde?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Life is too short to remove USB mass storage safely...
Správný drsňák udělá z konzole cokoliv
Peter D.0
Expert
15. 7. 2007   #3
-
0
-

sice nemam express ale určite to tam má byť. Skus reinstall. Ale najskor sa poriadne pozri.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Program nemusi fungovat rychle, staci ze funguje dostatecne rychle.
yaqwsx+9
Posthunter
15. 7. 2007   #4
-
0
-

To mephi:
V instalaci jsem dal všechno, co šlo.Pak jsem prohledával stránky microsoftu, ale nic jsem nenasel, i když možná jsem mohl něco přehlédnout .

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Life is too short to remove USB mass storage safely...
Správný drsňák udělá z konzole cokoliv
Tomas
~ Anonymní uživatel
511 příspěvků
19. 7. 2007   #5
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 70 hostů

Podobná vlákna

WinAPI — založil Kenvelo

Help :'-( (winAPI) — založil Sony

WinAPI — založil QWERTY

Winapi — založil loma

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý