ZOPE & DJANGO – Python – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

ZOPE & DJANGO – Python – Fórum – Programujte.comZOPE & DJANGO – Python – Fórum – Programujte.com

 

javllar
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
16. 7. 2007   #1
-
0
-

Nazdarek
Snazim sa zistit ktory z tychto aplikacnych serverov je lepsi pripadne nejake ich porovnanie. Poprosim niekoho kto sa vizna o radu alebo zaslanie linku kde sa nejake porovnanie precitat.
Diki.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
geon0
Grafoman
16. 7. 2007   #2
-
0
-

zope je rolls royce, django je ferrari ;-)
vyber si :-D

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
geon. volume doprava.
javllar
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
17. 7. 2007   #3
-
0
-

Oki diik moc kamo
myslim ze chapem

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Tomi
~ Anonymní uživatel
28 příspěvků
17. 7. 2007   #4
-
0
-

javilar: do googla daj "zope vs django"(mozes aj bez uvodzoviek, ale potom ti da aj ine porovnania ako zope vs django) a uvidis, kolko peknych vysedkov ti strejda google vypluje ;) cital som to pol hodiny a celkovo to tak vyzera, ze kazdy viac menej chvali svoje :) ale kazdopadne, ked sa nudis, mohol by si tu napisat celkovy zaver potom :) ze ktory framework je najrychlejsi, najproduktivnejsi(taktiez aj najtazkopadnejsi)atd :) ludi by to celkom zaujimalo a uz by sa to tolko nepytali :)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
geon0
Grafoman
17. 7. 2007   #5
-
0
-

1/ ptát se budou vždy
2/ po přečtení recenzí nikdo nemůže napsat svojí recenzi, který že to framework je nejlepší

;-)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
geon. volume doprava.
Tomi
~ Anonymní uživatel
28 příspěvků
18. 7. 2007   #6
-
0
-

btw cim viac o tom googlim, tym viac smo nerozhodny ;) vsade sa pyse, ze ten django je robustny framework a neviem co este, ale ja NECHCEM nejaky framework, ja chcem, aby sa to co najviac podobalo PHPcku, cize mi staci praca so sessionmi, s databazou a so superglobalnymi premennymi a to mi staci... alee taky framework som este (nanestastie ) nenasiel ;(

neporadite mi niekto nejaky framework, ktory mi vyhovuje? ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Tomi
~ Anonymní uživatel
28 příspěvků
18. 7. 2007   #7
-
0
-

yo, a este by som chcel, aby bol co najrychlejsi(podla moznosti rychlejsi ako PHP) ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
geon0
Grafoman
18. 7. 2007   #8
-
0
-

Chceš něco jako PHP - to je Python s mod_pythonem http://www.modpython.org/live/current/doc-html/ . Na tomto základě, ale i jiných, pak vznikají nejrůznější frameworky. Myslím, že v Čechách s tím moc zkušeností nejsou (nejsou free python weby) a zde, na začátečniockém foru už vůbec ne.

Detailní přehled frameworků: http://wiki.python.org/moin/WebFrameworks

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
geon. volume doprava.
Tom@sQo
~ Anonymní uživatel
158 příspěvků
29. 7. 2007   #9
-
0
-

mozno som slepy, ale som pytal strejdu gooogla na nejaky tutorial na mod_python pre zaciatocnikov(hlavne, jak sa vobec aktivuje) na linux, ale nie a nie najst ;(
nedas mi, prosim ta nejaky link s navodom pre zaciatocnikov, alebo aspon s nejakymi primitivnimi priokladmi pouzitia pythonu? velmi by mi to pomohlo. diky ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
hrach
~ Redaktor
+1
Boss
29. 7. 2007   #10
-
0
-

je pravda, ze nez se mi povedlo nainstalvat mod_python na win tak to trvalo.. no zatim sem taky zustal jen u toho nainstalovani..

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
http://jan.skrasek.com@hrachcz – webdeveloper
Tom@sQo
~ Anonymní uživatel
158 příspěvků
29. 7. 2007   #11
-
0
-

ces synaptic som si stiahol mod_python, teraz otazkou ostava, jak nakonfigurovat apache, aby napr. zlozka /home/tomi/tomi/www bola na phpskripty a /home/tomi/tomi/pythonwww bola na python skripty... alebo to netreba rozlisovat? heeelp

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Tom@sQo
~ Anonymní uživatel
158 příspěvků
30. 7. 2007   #12
-
0
-

To hrach: som na tom totalne rovnako ;( nainstaloval som si mod_python aj smo spravil vcera program hello world ;), ale nic viac. chcelo by to napisat, ze jaky je rozdiel medzi mod_python-om a frameworkom ako cherryPy(viem, ze je to nastavba, ale co presne?)a dalsie veci :(

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 7 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý