FireFox ani Opera neposlouchá moje rozkazy. – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

FireFox ani Opera neposlouchá moje rozkazy. – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.comFireFox ani Opera neposlouchá moje rozkazy. – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Viktor Roštík0
Stálý člen
16. 7. 2007   #1
-
0
-

Jde ohledně pozicovaní.V IE nebo v náhledu v PSPadu vše šlape jak hodinky až mám ztoho radost. Obrázky jsou zprávně, texty, oristě vše. Ale když tu stránku spustím v Opeře nebo Firefoxu, tak se vše nasune do levého rohu. Tak jsem si udělal zkušební stránku na pozorování, a velice mně to překvapilo. FF ani O nechtějí nic zobrazit na takový souřadnicí které potřebuji.
Zdroják: [url=http://www.edisk.cz/stahni/19170/stranky.rar_64.31KB.html]stranky.rar[/url] má to 64 kb

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Vskutku...
Reklama
Reklama
dick grant
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
17. 7. 2007   #2
-
0
-

Omyl, podle toho, co jsem videl prave FF a Opera prikazy poslouchaji... Spis nechapu chovani IE... tak napriklad pozice "aktivniho odkazu" -- ve tvem kodu je top: 0px; left: 145px, ale presne na techto pozicich to FF zobrazuje, narozdil od IE, ktery zjevne top: 0px tomuto obrazku neda...

Jinak bych se zamyslel nad timto zpusobem tvoreni layoutu. Pozicovat vse absolutne mi neprijde jako dobry napad, predevsim do budoucna...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Viktor Roštík0
Stálý člen
17. 7. 2007   #3
-
0
-

Díky za odpověď, ale já sem si stím pohrával. zadál li u loga left 500 v opeře ani FF se nic nestane, ale v IE a nahledu v PSPadu se to posoune doprava jak má. Tak neříkej že neposlouchá IE.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Vskutku...
Smokie0
Expert
17. 7. 2007   #4
-
0
-

Prestan sa staviat na zadne. Ta stranka ma priserny kod. Je tam milion chyb a plno nelogickych veci...

Napriklad:

<img src="grafika\arrow.gif" style="position: absolute; left: -275px; top: 220">
Niekde jednotky pouzivas, inde nie a na konci ti dokonca chyba aj bodkociarka.

A vysvetli mi co ma byt toto:
<img src="grafika\odkaz2.gif"</span><span style="position: absolute;top: 0px; left: 145px"><img src="grafika\odkaz3.gif"></span>
alebo toto
<span style="position: absolute;top: 0px; left: 145px">


Pokial chces takto prasacky pisat aj kody v programovacich jazykoch, tak to bude hruza...

Opravil som vsetky tie tvoje chyby a predstav si...zrazu to ide v Opere aj vo Firefoxe...
Sa necuduje, ze to nepocuva tvoje rozkazky, ked je to des...

Ani vojak ta nepocuvne, ked mu povies, aby skocil rybicku do minoveho pola.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Viktor Roštík0
Stálý člen
17. 7. 2007   #5
-
0
-

Smokie
Ano máš pravdu, jejich celkem 28. Zkusím je opravit a pak řeknu jestli to pomohlo.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Vskutku...
Smokie0
Expert
17. 7. 2007   #6
-
0
-

DeathHumanCZ píše:#
# Smokie#
#Ano máš pravdu, jejich celkem 28. Zkusím je opravit a pak řeknu jestli to pomohlo.

U mna to po oprave fungovalo

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Viktor Roštík0
Stálý člen
17. 7. 2007   #7
-
0
-

To Smokie: Musím uznat, že po kontrole textu se mně zvedal žalůdek. Jak sem mohl napsat

style="position: absolute" style="top: 0"
.
A po opravě se již vše dává do kupy. Díky téhleté zkušenosti si budu dávat pozor co píšu a pravidelně využívat funkci "Kontrola HTML kódu".
Díky Smokie

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Vskutku...
Smokie0
Expert
17. 7. 2007   #8
-
0
-

DeathHumanCZ píše:#
# To Smokie: Musím uznat, že po kontrole textu se mně zvedal žalůdek. Jak sem mohl napsat #
#

style="position: absolute" style="top: 0"
.#
#A po opravě se již vše dává do kupy. Díky téhleté zkušenosti si budu dávat pozor co píšu a pravidelně využívat funkci "Kontrola HTML kódu".#
#Díky Smokie

Take veci by sa naozaj nemali stavat. Tak nabuduce davaj vacsi pozor :)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Viktor Roštík0
Stálý člen
17. 7. 2007   #9
-
0
-

Teď už jde vše tak krásně až mám ztoho radost. :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Vskutku...
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 6 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý