Odkaz z kódu v pozadí na jinou stránku – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Odkaz z kódu v pozadí na jinou stránku – .NET – Fórum – Programujte.comOdkaz z kódu v pozadí na jinou stránku – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Machta
~ Anonymní uživatel
19 příspěvků
17. 7. 2007   #1
-
0
-

Pls poradte jak udelat odkaz na jinou stranku z kodu na pozadi. Pokud možno v C#.
Neco podobneho jako v JS: open('http://programujte.cz/','_self','');
diky za radu

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Reklama
Reklama
Tomáš Bosák0
Stálý člen
17. 7. 2007   #2
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
- Tuk tuk tuk!
Kto tam?
- Rekurzia.
Ktoze???
- Tuk tuk tuk!
Machta
~ Anonymní uživatel
19 příspěvků
17. 7. 2007   #3
-
0
-

diky, moc jsi mi pomohl
mam jeste jeden dotaz: jak zjistit, po vyvolani udalosti, ktery objekt ji vyvolal, kdyz to nelze urcit dopredu? Kdyz treba odkazuje vice objektu na jednu metodu ...
diky za odpoved

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Tomáš Bosák0
Stálý člen
17. 7. 2007   #4
-
0
-

Da sa to spravit viacerymi sposobmi napr.



protected void MojaMetoda(object sender, EventArgs ea)
{
if(sender == mojObjekt1)
bla bla bla;
else if(sender == mojObjekt2)
bu bu bush;
}


alebo



protected void Button_Click(object sender, EventArgs ea)
{
switch (((Button)sender).ID)
{
case "Button1":
Button1.Text = "x";
break;
case "Button2":
Button2.Text = "y";
break;
default:
break;
}
}

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
- Tuk tuk tuk!
Kto tam?
- Rekurzia.
Ktoze???
- Tuk tuk tuk!
Tomáš Bosák0
Stálý člen
17. 7. 2007   #5
-
0
-

alebo namiesto prveho pripadu je istejsie pouzit



protected void Button_Click(object sender, EventArgs ea)
{
if (sender.Equals(Button1))
{
Button1.Text = "x";
}
else if (sender.Equals(Button2))
{
Button2.Text = "y";
}
}

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
- Tuk tuk tuk!
Kto tam?
- Rekurzia.
Ktoze???
- Tuk tuk tuk!
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 57 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý