Hledám redaktory – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Hledám redaktory – PHP – Fórum – Programujte.comHledám redaktory – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Petr
~ Anonymní uživatel
746 příspěvků
22. 7. 2007   #1
-
0
-

Dobry den, shanim lidi repsektive redaktory, kteri by se chteli a mohli podilet
na rozvoji noveho ceskeho portalu o IT.


Shanim redaktory konkretne do sekci: (X)HTML
CSS,PHP,MySql/Pg,JavaScript,Java,Pascal,Delphi,Python,C/C++,C#,Assembler,
Perl,ASP,Elektrotechnika,Software,Hardware,Grafika,PC sítě,IT
Security,Hry,Ostaní,Aktuality.

Pokud by se mezi Vami nasel nikdo, kdo ma zajem, necht me kontaktuje na ICQ
196122763. S pozdravem Petr.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Pavel Synek0
Super člen
22. 7. 2007   #2
-
0
-

No, ty kategorie docela přesně odpovídají tomu co je tady na programujte (programujte má i něco navíc) a kdyby se někdo chtěl stát redaktorem v nějaké z těchto oblastí tak bych řek že budou radši psát tady. Nic ve zlým, někdo se možná najde, ale nové portály v této oblati to mají fakt těžky...

edit: nevim proč je to v rubrice PHP, dej to radši do inzerce

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Smokie0
Expert
22. 7. 2007   #3
-
0
-

Preco mam pocit, ze autor len opisal menu rubrik na Programujte? :)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Petr
~ Anonymní uživatel
746 příspěvků
22. 7. 2007   #4
-
0
-

To bude tim ze programovaci jazyky se nemeni zedne na den

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Pavel Synek0
Super člen
22. 7. 2007   #5
-
0
-

No to je jasný, ale stejně...novej neznámej IT portál to bude mít těžký. Musel by prostě lidi něčím zaujmout a toho psaním o "těch samých" programovacích jazycích nedosáhne.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Pavel Synek0
Super člen
22. 7. 2007   #6
-
0
-

Jo a hoď sem link ať potencionální redaktor ví do čeho jde.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Petr
~ Anonymní uživatel
746 příspěvků
22. 7. 2007   #7
-
0
-

Adresu webu se dozvi potencionalni redaktor na ICQ, ktere jsem napsal vys

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
survik1
~ Moderátor
0
Posthunter
23. 7. 2007   #8
-
0
-

Někdo by se měl podívat do historie, jak vzniklo programujte :omg:

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Život je jen hra, která se nedá vyhrát.
Smokie0
Expert
23. 7. 2007   #9
-
0
-

Alebo sa radsej pridat k existujucemu projektu, nacerpat skusenosti, kontakty a az potom sa pokusit pustit do niecoho vlastneho. :)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Petr
~ Anonymní uživatel
746 příspěvků
23. 7. 2007   #10
-
0
-

Smokei : Jak jinak lepe cerpat skusenosti nez prave napsanim a administrovanim nejakeho portalu? Takhle se dostanes i do tech nejvetsich zakouti cele te problematiky. Kdyby ses pridal k nejakemu projektu, tak budes delat maximalne redaktora mozna admina, ale ke kodum webu se nedostanes, nebudes "svym vlastnim panem" atd.. to je jeden z mnoha duvodu proc si radsi skusim rozjet svuj portal.

survik1 : Historie programujte.com je mi naprosto volna protoze me v rozvoji meho portalu nejak zvlast nepomuze. Kazdej web nejak vznika, nejakej pomalu, jako programujte.com a nejaky rychle, jako treba undzwei.cz ten si ziskal za 2 mesice vetsi navstevnost nez ma programujte za tech par let co funguje.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Jan Malý
~ Redaktor
0
Grafoman
23. 7. 2007   #11
-
0
-

To Petr: jenže undzwei.cz je herní portál a programujte.com jde jinou cestou. To nelze srovnávat. Hráčů je podstatně více než lidí co se snaží něco tvořit (programování, grafika...). ALe to bylo jen tak pro upřesnění. Dáš sem link toho tvého projektu? (ať víme o co jde ;-))

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Jan Malý | web: www.malyphoto.cz, @malyphoto
Petr Hartl0
Grafoman
23. 7. 2007   #12
-
0
-

Petr píše:#
# Smokei : Jak jinak lepe cerpat skusenosti nez prave napsanim a administrovanim nejakeho portalu? Takhle se dostanes i do tech nejvetsich zakouti cele te problematiky. Kdyby ses pridal k nejakemu projektu, tak budes delat maximalne redaktora mozna admina, ale ke kodum webu se nedostanes, nebudes "svym vlastnim panem" atd.. to je jeden z mnoha duvodu proc si radsi skusim rozjet svuj portal.#
##
#survik1 : Historie programujte.com je mi naprosto volna protoze me v rozvoji meho portalu nejak zvlast nepomuze. Kazdej web nejak vznika, nejakej pomalu, jako programujte.com a nejaky rychle, jako treba undzwei.cz ten si ziskal za 2 mesice vetsi navstevnost nez ma programujte za tech par let co funguje.#
##
#

Nesouhlasím. Já jsem taky jen "pouhý redaktor" a dost jsem se toho už přiučil, a to nejen v úrovní psaní. Naučil jsem se přijímat/rozdávat úkoly (i když většinou ne v projektu Programujte), naučil jsem se být v kontaktu se správnými lidmi, atd., atd. Pokud sám nevyzkoušíš, nikdy nebudeš vědět o čem mluvím.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Rozčilovat se znamená ničit si zdraví pro blbost jiných!
Lukáš Churý
~ Šéfredaktor
+8
Hero
23. 7. 2007   #13
-
0
-

Petr píše:#
# Smokei : Jak jinak lepe cerpat skusenosti nez prave napsanim a administrovanim nejakeho portalu? Takhle se dostanes i do tech nejvetsich zakouti cele te problematiky. Kdyby ses pridal k nejakemu projektu, tak budes delat maximalne redaktora mozna admina, ale ke kodum webu se nedostanes, nebudes "svym vlastnim panem" atd.. to je jeden z mnoha duvodu proc si radsi skusim rozjet svuj portal.#
##
#survik1 : Historie programujte.com je mi naprosto volna protoze me v rozvoji meho portalu nejak zvlast nepomuze. Kazdej web nejak vznika, nejakej pomalu, jako programujte.com a nejaky rychle, jako treba undzwei.cz ten si ziskal za 2 mesice vetsi navstevnost nez ma programujte za tech par let co funguje.#
##
#



"maximalne redaktora, mozna admina"
Jasne, on totiz dnes kazdy by rad programoval v php/ASP.NET, zná prblematiku XHTML, CSS a AJAXU. Každý grafik chce mít vlatní portál, každý programátor, dokonce i zvukař. Nebo ne? Já si myslím, že každý dělá to, co ho baví, nevím o tom, že by každý chtěl být právě u toho zdrojáku - co mu to přinese? Mimochodem, zde na Programujte redaktoři i čtenáři přímo zasahují do vývoje portálu.

"Historie programujte.com je mi naprosto volna protoze me v rozvoji meho portalu nejak zvlast nepomuze"
Ano, to zcela chápu, přeju příjemný zápis v křemíkovém nebi, třeba nebudete muset ani prodlužovat doménu.

"nejakej pomalu, jako programujte.com a nejaky rychle, jako treba undzwei.cz ten si ziskal za 2 mesice vetsi navstevnost nez ma programujte za tech par let co funguje."
A zde je kámen úrazu - vy se ženete za návštěvností, my za informacemi.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Guitar Hero Master, Project führer & zdejší čaroděj.
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
Zdeny+
~ Anonymní uživatel
13 příspěvků
23. 7. 2007   #14
-
0
-

Tak proč tady hledáš redaktory, když to tady nikdo nenavštěvuje? Nemluvě o tom, že podobné aktivity jsou na většině fór zakázány! A pokud někoho sháníš, tak bys měl nejdříve ukázat svou práci, ať člověk ví do čeho jde. Pokud adresu sdělíš přes ICQ, tak už jen proto bych do toho nikdy nešel, proč? - Web neexistuje a čekáš, že někdo za tebe nahodí nebo snad dokonce napíše redakčák :lol:.2) Web možná existuje, ale je nezabezpečenej, spadne už když návštěvník příjde :D, natož, kdyby ho někdo chtěl shodit s úmyslem. 3) Web je tak mizerně provedený, že se za něj stydíš :). Vždy to funguje, tak, že ten kdo něco chce, tak buď zaplatí a pokud to chce zadara, tak napřed předvede své umění! Pokud doposud neumíš nějakej jazyk, tak, že bys zvládnul alespoň kalkulačku, která spočítá tohle (5+3)*5^3(a libovolný jiný příklad zadaný uživatelem programu), tak bych si zakládání portálu o programování na tvém místě rozmyslel, vážně. Je silně naivní myslet si, že k sobě přitáhneš lidi, kteří tě svými schopnostmi přesahují, aby do neznámého ezinu psali zadarmo, Protože založit web pomocí opensource RS není žádná věda a pokud by člověk chtěl psát a umí krapet programovat, je pro něj daleko snazší založit si vlastní dílko ve formě blogu, popř. pokud zjistí, že je o jeho web obrovskej zájem, pak začít uvažovat o nějakém RS a udělat si nábor lidí na vlastním webu. Opět je celkem naivní věc myslet si, že když nějaký web získá velkou návštěvnost za krátký čas, tak já jí získam taky, navíc s obsahem, kterého je všude plno. Síla je v tom dokázat najít silnou cílovou skupinu a pro ni něco psát, to že se na dalším webu dozvím jak napsat hellou world a další primitiva, to mě opravdu, ale opravdu nezajímá, stejně jako většinu lidí, kteří již programují. Tak trochu se divím, bez urážky, že Programujte.com, vůbec ještě jede :). Pokud, chceš psát o programování vyber si specializaci např. databáze a nové třídicí algoritmy, projekt na obdobném principu, jako je gamasutra.com dosud v češtině nikdo pořádně nerozjel atd. (no u té gamasutry je to možná tím, že zájemce o tuto problematiku už většinou umí anglicky). Pokud se chceš podívat na projekty, které se snažily napodobit gamasutru viz gamecode.cz či české-hry.cz ani jednomu se to nepovedlo, protože měli moc megalománský cíl a málo lidí, kteří programování skutečně rozumí. Další málo obsazené téma je modelování (počítačové simulace) aj. Vše myšleno v češtině, v anglině jsou tato témata dohledatelná, ikdyž je jich daleko méně, než stránek s hello worldy :). TAKŽE SE NAPŘED UKAŽ, CO UMÍŠ A AŽ PAK SHÁNĚJ LIDI, NAPSAT SHÁNÍM LIDI PRÁVĚ ZAKLÁDÁM NOVÝ WEB, TO DOKÁŽE KAŽDEJ TROUBA. A ZRUČNĚJŠÍ TROUBA DOKÁŽE ZA 2 HODINY ZPROVOZNIT NĚJAKEJ HOTOVEJ RS, ALE TO JE NA WEB DOST MÁLO ;) DALEKO LEPŠÍ JE VĚDĚT O ČEM CHCI PSÁT (O PROGRAMOVÁNÍ, TO JE DOST SLABÉ, LEPŠÍ JE O PROGRAMOVÁNÍ ČEHO!), NEŽ TO, ŽE TROCHU UMÍM PHP,.NET ATD., OSTATNĚ TO ZPOČÁTKU ČLOVĚK ANI NEPOTŘEBUJE. ÚČELEM TÉTO ZPRÁVY JE ABY SES NAD SEBOU TROCHU ZAMYSLEL A ZHODNOTIL, CO BYS NA ČESKÝ WEB MOHL DÁT, Z TOHO, CO NA NĚM NENÍ.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Petr
~ Anonymní uživatel
746 příspěvků
23. 7. 2007   #15
-
0
-

JMM : jsou to dva rozdilne portaly ale uz jen to ze u2 vyrostl za dva mesice je opravdu ucty hodne(a to i v meritku gamimg portalu)

Tokan : nerikam ze psanim pro portal se neda neco priucit. vsechno se da pojmout jako nejaka cesta ke vzdelani.

Curo : pokud jsem te nejak urazil promin. proc u zdrojaku? pokud mas pristup ke zdrojaku, treba jen na koukani, ihned mas plnou moc nad webem, pak je jen na tobe jakym smerem projekt jde. no proste me dela problem pod nikym byt(byt nejak omezen).

Zdeny+ : jedna se o http://triim.net nechtel jsem to sem psat aby to moderatori nebrali jako reklamu to by pak nejspise znamenalo delete.

nikdy jsem phprs nepouzival a ani pouzivatel nebudu.

triim se mel puvodne venovat podrobne webdesignu, coz se stale venuje ale diky redaktorum jsem mohl zprovoznit i jine sekce.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zdeněk Večeřa
~ Korektor
0
Grafoman
23. 7. 2007   #16
-
0
-

To Petr: Vím, že nejsme v sekci kritika webů, ale nemohu si to odpustit. Doporučuji Ti nastudovat přístupnost a použitelnost webů.

EDIT: btw, mohu vědět, kde hostuješ?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
www.devtea.cz | zdenekvecera.cz | @ZdenekVecera
Redaktor Programujte.com a Živě.cz
Zdeny+
~ Anonymní uživatel
13 příspěvků
23. 7. 2007   #17
-
0
-

2Petr: No, web ne plně funkční horizontální posuvník u článku, k čemu ? No a to, co jsem čekal, žádnej obsah a spousta sekcí, specializuj web a bude to k něčemu, tohle je k ničemu. Kolik si myslíš, že seženeš lidí zadara ? Alespoň 20 půodle sekcí, říkám ti rovnou, že neseženeš. A to aby, alespoň jednou za měsíc něco napsali :). No nic, jestli věříš v úspěch svého projektu, jseš nenapravitelný optimista. TAKŽE NAPOSLED SPECIALIZACE, TO JE ZÁZRAK ÚSPĚCHU MALÝCH WEBŮ, NIKOLIV KVANTITA.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Petr
~ Anonymní uživatel
746 příspěvků
23. 7. 2007   #18
-
0
-

Zdeny: jeste si to promyslim. par sekci je tam zatim na okrasu, ale do vetsiny uz redaktory mam je nas celkem asi 18 :). jinak ten horizontalni posuvnik je jen u scriptu coz je spusobeno CSS stylem overflow : auto . hostuju u savana.cz nahodou je technik muj znamej :). co konkretne se ti neliby ohledne pristupnosti a pouzitelnosti webu ? :)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Lukáš Churý
~ Šéfredaktor
+8
Hero
23. 7. 2007   #19
-
0
-

To Petr: Neurazil, nicméně mě zarazilo, že nesleduješ historii jiných, podobně zaměřených projektů a věříš, že by ti to nic nedalo. Je to škoda.
Pokud tak tíhneš být u zdrojového kódu, nemělo by se ti na webu stát, že když kliknu na "O portálu", že vyběhne neexistující článek, nebo články plné gramatických chyb.

Grafika vypadá jako stránky pro tutoriály, ale to hodnotit nebudu, já si pamatuji svoje začátky a ty byly mnohem horší, neuměl jsem nic.
Ale poznáš, časem, že je dobré být součástí něčeho většího (nemám na mysli Programujte), kde můžeš získat mnohdy ceněné a drahé informace. A pokud jsi na stejné vlně jako já, podáš je pak ostatním.

To Zdeny+: Protože jsme komunita, takže když už nic, sledujeme svoje vlastní články :)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Guitar Hero Master, Project führer & zdejší čaroděj.
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
survik1
~ Moderátor
0
Posthunter
23. 7. 2007   #20
-
0
-

Fíha, máme tu dva "Zdeny" a oba docela inteligentní...sakra, se asi přejmenuju, třeba to pomůže :D

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Život je jen hra, která se nedá vyhrát.
Petr
~ Anonymní uživatel
746 příspěvků
23. 7. 2007   #21
-
0
-

curo: oki mas pravdu :). sekci o portalu predelavam a davm tam i seznam redaktoru atp :)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zdeny
~ Korektor
0
Grafoman
24. 7. 2007   #22
-
0
-

Petr píše:#
# hostuju u savana.cz


díky

Petr píše:#
# co konkretne se ti neliby ohledne pristupnosti a pouzitelnosti webu ? :)


Nelíbí se mi např. barevný kontrast některých fontů. Dále prvky, které jsou odkazem, nevypadají jako odkaz..., ale to už je jiné téma... do jiné části fóra.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
www.devtea.cz | zdenekvecera.cz | @ZdenekVecera
Redaktor Programujte.com a Živě.cz
Petr
~ Anonymní uživatel
746 příspěvků
24. 7. 2007   #23
-
0
-

:)) oki

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Phoenix0
Super člen
24. 7. 2007   #24
-
0
-

survik1 píše:#
# Fíha, máme tu dva "Zdeny" a oba docela inteligentní...sakra, se asi přejmenuju, třeba to pomůže :D


No nejdřív mi teda bylo divný, proč tam někdy má Zdeny+ a někdy Zdeny, ale pak mi to taky došlo. Já se asi budu menovat Zdeny++, ty můžeš třeba Zdeny-- :D

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Smokie0
Expert
24. 7. 2007   #25
-
0
-

Phoenix píše:#
#

survik1 píše:#
# Fíha, máme tu dva "Zdeny" a oba docela inteligentní...sakra, se asi přejmenuju, třeba to pomůže :D

#
#No nejdřív mi teda bylo divný, proč tam někdy má Zdeny+ a někdy Zdeny, ale pak mi to taky došlo. Já se asi budu menovat Zdeny++, ty můžeš třeba Zdeny-- :D

Alebo Zdeny# ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zdeny+
~ Anonymní uživatel
13 příspěvků
24. 7. 2007   #26
-
0
-

nebo takhle Zdeny1, Zdeny2, zdeny3...ale tady už to bude pro někoho na palici Zdeny111222211113,111222211114,...aby to poté nebylo Zdeny(x)-to-Zdeny(x)-to-Zdeny(x)-to-Zdena :-P, to bude skvěle přehledné fórum ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
JMM
~ Redaktor
0
Grafoman
3. 8. 2007   #27
-
0
-

To Petr: dáš sem link? sem si ho nevšiml nebo tu opravdu stále není :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Jan Malý | web: www.malyphoto.cz, @malyphoto
Phoenix0
Super člen
Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
JMM
~ Redaktor
0
Grafoman
4. 8. 2007   #29
-
0
-

To Phoenix: díky sem slepej :-(

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Jan Malý | web: www.malyphoto.cz, @malyphoto
Nefaritus
~ Redaktor
+2
Posthunter
15. 8. 2007   #30
-
0
-

To Petr: Neříkám že je to špatný, ale máš tam moc témat a žádný články...přidat téma bys měl až seženeš někoho, kdo ti do něj bude psát...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 25 hostů

Podobná vlákna

Hledám redaktory! — založil Shadow2334

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý