Modelování, vizualizace domu – Cinema 4D – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Modelování, vizualizace domu – Cinema 4D – Fórum – Programujte.comModelování, vizualizace domu – Cinema 4D – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
miramj
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
23. 7. 2007   #1
-
0
-

Dobrý den,
Potřeboval bych poradit, začínám modelovat v Cinemě, nevíte někdo o Tutoriálu, dle kterého se dá naučit modelování domu ( oken,střech, vikýřů... ), popřípadě vizualizici domuv Cinemě. Nevím jestli není třeba lepší si vymodelovat dům v Allplanu a potom v Cinemě vytvořit celkovou vizualizaci domu a průchod interiérem. Ale nevim kde sehnat například objekty do interiéru ( dlažba, zařizivací předměty, plot pro celkovou vizualizaci atd. ). Nejsem si jistý, jestli jsem schopen vytvořit interiéry přímo v Allplanu a od jaké fáze je lepší dodělávat v Cinemě, nebo jestli celé netvořit přímo v Cinemě. Proto bych potřeboval návod, klidně i zakoupím, pokud existuje. Děkuji za odpovědi

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Reklama
Reklama
Alan0
Věrný člen
23. 7. 2007   #2
-
0
-

zdravim. tutoriály na C4D máš například na www.3Dscena.cz nebo www.3Dsoftware.cz. Pokud ti nevadi angličtina tak třeba www.tutorialized.com, nebop použij google. Je docela těžký odpovědět, jstli modelovat přímov cinemě nebo exportovat z nějakého programu, já doporučuju modelovat v cinemě, ať se to pořádněš naučíš..

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
PSP user|Web developer|C4D user||Maya Lamer|Photoshop User|Guitar player
Socca0
Super člen
24. 7. 2007   #3
-
0
-

Dobre je tez http://www.cineversity.com/ Jinak rozhodne lepsi je modelovat uz od zacatku v Cineme, vite jak jste to vytvoril a pokud bude zakaznik zadat lehce to zmenite - coz se u imporotovanych modelu treba z 3Dmaxu dela spatne, nejake sety pro cinemu jsem zatim nevidel.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Leoš
~ Anonymní uživatel
8 příspěvků
17. 12. 2009   #4
-
0
-

To Socca :

Socca napsal:
Dobre je tez http://www.cineversity.com/ Jinak rozhodne lepsi je modelovat uz od zacatku v Cineme, vite jak jste to vytvoril a pokud bude zakaznik zadat lehce to zmenite - coz se u imporotovanych modelu treba z 3Dmaxu dela spatne......



Sám projektuji a musím říci, že model raději vytvořím v CAD a následně jej exportuji do Cinema 4D, kde jej vyrendruji.
Sice následné úpravy na přání klienta jsou "horší", ale dobrou přípravou (použití tzv. hladin práci velmi usnadní).
Tento postup preferuji z důvodu následného vyhotovení projektové dokumentace, neb model máte komplet připravený v CAD a tudíž jej pak následně stačí "rozřezat", okótovat a dílo jest hotovo.

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.103.5.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 32 hostů

Podobná vlákna

VIZUALIZACE — založil Alex Russo

Vizualizace — založil Petr

Vizualizace zvuky — založil Lukáš

Vizualizace schéma db — založil Šťouchal

Vizualizace zdroj kodu — založil Fires

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý