Otevření nové aplikace – Delphi – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Otevření nové aplikace – Delphi – Fórum – Programujte.comOtevření nové aplikace – Delphi – Fórum – Programujte.com

 

Paulí
~ Anonymní uživatel
32 příspěvků
23. 7. 2007   #1
-
0
-

Dobrý den,
prosím vás o radu.
Chtěl bych funkci, která otevře aplikaci, která není vidět (buď bude mít velikost aby nebyla vidět a nebo aby byla mimo obrazovku nebo NEJLÉPE jiný způsob).
Díky moc za rady.
S pozdravem Paulí.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Pavel Synek0
Super člen
23. 7. 2007   #2
-
0
-

Hmm zas za tim vidim nějaké script kiddies:D na co jinýho bys to asi tak moh potřebovat :)
Podlě mě to nebude tak lehký, normálně aplikaci otevřeš přes winexec nebo líp shellexecute, ale aby nebyla vidět...maximálně ji budeš mit minimalizovanou, ale tam jde o to, že nemůžeš jen tak otevřít (třeba) firefox a ten nebude vidět. Ta aplikace na to musí bejt dělaná aby nebyla vidět. V delphi dokonce vim jak to udělat, ale k tomu tvýmu požadavku nevim...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Jura
~ Anonymní uživatel
637 příspěvků
23. 7. 2007   #3
-
0
-

ShellExecute a posleni paramatr dej na SW_HIDE, jinak více na msdn.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Paulí
~ Anonymní uživatel
32 příspěvků
23. 7. 2007   #4
-
0
-

ono jde o to , že ta aplikace, kterou chci neviditelně spustit je dělaná v programu GM6.1 a ten program má vydávat zvuky, takže nemá být vidět a ani nemá být na liště ........ ten program do kterýho chci dát ten kod na otevření programu je v tray liště ......

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Paulí
~ Anonymní uživatel
32 příspěvků
23. 7. 2007   #5
-
0
-

a byl bych rád, kdybyste mi ty funkce(o kterých mluvíte) upřesnily. díky

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Paulí
~ Anonymní uživatel
32 příspěvků
23. 7. 2007   #6
-
0
-

a nebo by byl super nápad, jak tady psal phoenix, že dokáže realizovat zneviditelnění v delphi ..... co takhle , kdyby ten program, který chci otevřít byl v tom neviditelném okně v delphi ...... byl by to super nápad ..... ale nevím, jak to realizovat .... pokud víte, tak prosím napište ........ jinak díky za odpovědi

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Jura
~ Anonymní uživatel
637 příspěvků
23. 7. 2007   #7
-
0
-

Nechápu k čemu taková aplikace je dobrá, když standardně vydává zvuky. No, ale každopádně můžeš zkusit(zvuky to ovšem nevypne):

ShellExecute(0, 'open', 'cesta_k_tvoji_aplikaci', nil,nil, SW_HIDE);

A k tomu, co psal Phoenix - to si nejspíše můžeš dovolit, když máš k té aplikaci zdrojáky(*.pas, atd)

Paulí píše:#
# a byl bych rád, kdybyste mi ty funkce(o kterých mluvíte) upřesnily. díky



http://search.msdn.microsoft.com/search/Default.aspx?query=ShellExecute&brand=msdn&locale=en-us&refinement=00&lang=en-us
Spokojenost?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Pavel Synek0
Super člen
23. 7. 2007   #8
-
0
-

No to zneviditelnění aplikace přímo v delphi (teda smazání z lišty) sem myslel takhle:

ShowWindow(Application.Handle, SW_HIDE);

zviditelnění:
ShowWindow(Application.Handle, SW_SHOW);


to Jura: no já přesně nevim jestli ten program na zvuky je jeho nebo ne. Ale stejně, program v GM aby vydával zvuky místo programu v delphi...to by snad bylo lepší napsat to v delphi ne? Já teda nevim jak se standartně přehraje zvuk (mp3 asi jen tak nepude) ale wav by měl jít snadno.
Ale všechno to závisí na tom, jestli má Paulí zdroják toho programu v GM.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Paulí
~ Anonymní uživatel
32 příspěvků
23. 7. 2007   #9
-
0
-

díky díky díky moc

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 5 hostů

Podobná vlákna

Otevření — založil dc195

Otevření souboru — založil dc195

Otevření jpg — založil Jakub Vojáček

Otevření souboru — založil Sajmi

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý