Jak sem tak brouzdal po programujte.com našel jsem malou chybičku. Na stránce http://programujte.com/?strana=39 je mezi články "Tvůrce viru Sasser dopaden" a "HTML - 2. lekce" tento text "Chyba při zobrazování článku číslo 2005071503-HTML---2.-lekce! Systém nemůže nalézt odpovídající šablonu!". Je ale divné že 2. lekce je tam zobrazena. No to bude asi vše. Pokud to nebude vaše vina tak se omlouvám za váš čas.
Fórum › Návrhy na vylepšení
Chybička
To je schvalne nebo je to chyba? Rozhodne to vypada zajimave...neco na zpusob temne energie? ;o)Pr?v? je zde p??tomno 1 u?ivatel?: 2 registrovan?ch, -1 anonymn?ch.
look to the master,
follow the master,
walk with the master,
see through the master,
become the master.
Kdy? u? jsme v tom, tak tak? p?isp?ji svou tro?kou do ml?na.
Pokud nejste p?ihl??en? a pokus?te se o to p?es odkaz ve f?ru, objev? se formul?? k p?ihl??en? do "?pravy osobn?ho nastaven?", ab?ak po jeho vypln?n? v?s syst?m(tedy alespo? m?) nep?ihl?s?, ale jen umo?n? spravovat v??e zm?n?n? osobn? nastaven?.
A ten slovn?k je po??d "case-sensitive", ale to je u? putna, p?? tam stejn? moc nen
Farundel napsal:
To je schvalne nebo je to chyba? Rozhodne to vypada zajimave...neco na zpusob temne energie? ;o)Právě je zde přítomno 1 uživatelů: 2 registrovaných, -1 anonymních.
No, nekteri uzivatele jsou skryti, proto je forum nezobrazuje alei presto je pocita a proto odecita od celkoveho poctu uzovatelu. Uzivatel tedy neni zobrazen (jeho jmeno), ale i presto je zapocten v poctech registrovanch, nicmene pro pocet uzivatelu celkem je skryty, vysledkem je -1 :)
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
d1ce napsal:
Když už jsme v tom, tak také přispěji svou troškou do mlýna.
Pokud nejste přihlášení a pokusíte se o to přes odkaz ve fóru, objeví se formulář k přihlášení do "úpravy osobního nastavení", avšak po jeho vyplnění vás systém (tedy alespoň mně) nepřihlásí, ale jen umožní spravovat výše zmíněné osobní nastavení.
A ten slovník je pořád "case-sensitive", ale to je už putna, páč tam stejně moc není.
K tomu, abyste mohl upravovat osobni nastaveni, holt musite byt prihlaseni, podivam se na to, ale je nesmysl, aby vasto prihlasilo, upravili jste nastaveni a zase odhlasilo.
Ano slovnik je stale case-sensitive. Casem urcite nebude,aleobjevily se dulezitejsi veci (asi o nich ani nevite, ale ukoly jiz nyni mohou lektori komentovat, nebo napriklad clanky lze exportovat do pdf apod)
Mě zas nejde stáhnout PDF z http://programujte.com/view.php?cisloclanku=2005041417
a z http://programujte.com/view.php?cisloclanku=2005061901-Delphi---8.-lekce taky ne :((
Zde je chyba na strane autoru - chybi tam obrazky. (maji spatne uvedenou cestu)
A udělá s tím někdy někdo něco?
Autoři. bylo by dobré je kontaktovat.
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Výpočet pí - chybička? — založil Matěj Andrle