Plugin do qip – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Plugin do qip – C / C++ – Fórum – Programujte.comPlugin do qip – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

J4cker
~ Anonymní uživatel
14 příspěvků
27. 7. 2007   #1
-
0
-

Zdravím všechny, prosím nějakého schopného programátora o vytvoření pluginu do oblíbeného kecálku qip, který při příchozí zprávě rozbliká modrou led, která je umístěná na přední zkosené hraně notebooků ASUS, konkrétně mám model A6JE. Podobný plugin je již do mirandy a bezvadně funguje, bohužel mi nesedí však tento komunikátor. Pokud by se s tím dalo něco dělat tak se prosím ozvěte, předem díky, J4cker

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Vasek
~ Anonymní uživatel
174 příspěvků
27. 7. 2007   #2
-
0
-

To je zajímavý, vůbec sem nevěděl, že něco takového existuje, nicméně poradit či vytvořit plugin ti nedovedu...
btw. jak se jmenuje plugin do Mirandy?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Santas0
Věrný člen
28. 7. 2007   #3
-
0
-

pluginy sa daju robit az myslim do QIP 9000 infium beta

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
http://psandtner.sk/blog
J4cker
~ Anonymní uživatel
14 příspěvků
28. 7. 2007   #4
-
0
-

Adresa na ten plugin do mirandy

http://blog.jur4.net/64-notebooky-asus-miranda-a-blikajici-ledka.html

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
J4cker
~ Anonymní uživatel
14 příspěvků
28. 7. 2007   #5
-
0
-

BTW. a ten infium je o moc rozdílný oproti klasickému qip 8030 ?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Santas0
Věrný člen
28. 7. 2007   #6
-
0
-

8030 som neskusal... ale oproti 8020 je tu napr. jabber, trochu zmeneny interface, vyhladavanie v kontantoch,

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
http://psandtner.sk/blog
J4cker
~ Anonymní uživatel
14 příspěvků
28. 7. 2007   #7
-
0
-

No a to se mi prave nelibi napr na mirande ze se snazi integrovat spoustu komunikatoru dokupy. kdybych chtel yahoo tak si stahnu yahoo messenger a ne mirandu.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
J4cker
~ Anonymní uživatel
14 příspěvků
28. 7. 2007   #8
-
0
-

Santas:
A ty bys ho zvladl udelat, ten plugin ?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Santas0
Věrný člen
28. 7. 2007   #9
-
0
-

nie. nemam sajnu jak sa robia

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
http://psandtner.sk/blog
survik1
~ Moderátor
0
Posthunter
28. 7. 2007   #10
-
0
-

to už leze do HW...zkus napsat tomu, kdo udělal ten plugin do mirandy (help - google)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Život je jen hra, která se nedá vyhrát.
J4cker
~ Anonymní uživatel
14 příspěvků
28. 7. 2007   #11
-
0
-

OK zkusím ho vypátrat

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
J4cker
~ Anonymní uživatel
14 příspěvků
28. 7. 2007   #12
-
0
-

<?php

/* mBot - mLED 0.0.0.2 by Piotr Pawluczuk
Published under GPL, May, 2nd 2005 */

define('FLASH_NUM',8); //must be an even number!
define('FLASH_LENGTH',150000); //microseconds
define('CHECK_INTERVAL',5);//seconds
define('LED_ADDR',0x44454c4d);//MLED=0x44454c4d WLED=0x44454c57

function mbot_load(){
if(MBOT_VERSION >= 0x00000203){
mb_SelfRegister(MB_EVENT_MSG_IN|MB_EVENT_SHUTDOWN,1);
}else{
mb_echo('This scripts requires mBot 0.0.2.3 or later!');
}
}

function mtFlash($cid){
set_time_limit(100 * 100 * 100);

mt_setvar('mled/active',1);
mt_setvar('mled/array',array($cid));

do{
for($i=0;$i<FLASH_NUM;$i++){
mb_AsusExt(LED_ADDR,1,$i%2);
usleep(FLASH_LENGTH);
}

sleep(CHECK_INTERVAL); //wait before we check if there's sth left in queue;

$unread = 0;
$ta = mt_getvar('mled/array');
foreach($ta as $cid){
if(mb_EventFindFirstUnread($cid)){
$unread = 1;
break;
}
}
}while($unread);

mt_delvar('mled/active');
mt_delvar('mled/array');
return 0;
}

function mbe_MsgIn($cid,$b,$ts,$kn){
if(!mt_isvar('mled/active')){
mt_setvar('mled/active',1);
mb_SysBeginThread('mtFlash',$cid);
}else{
$ta = mt_getvar('mled/array');
if(!in_array($cid,$ta)){
$ta[]=$cid;
mt_setvar('mled/array',$ta);
}
}
return 0;
}
function mbe_Shutdown(){
mb_AsusExt(LED_ADDR,1,1);
}
?>

mam ten script v phpecku jsem ani netusil ze to povali, no a tim padem to spada do jine kategorie

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
J4cker
~ Anonymní uživatel
14 příspěvků
28. 7. 2007   #13
-
0
-

Uz jsem na neho nasel i kontakt ale je offlline, takze snad neco poresim.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Santas0
Věrný člen
28. 7. 2007   #14
-
0
-

ten script je pre mbot plugin pre mirandu, do ktoreho sa programuje v php (upravenom)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
http://psandtner.sk/blog
J4cker
~ Anonymní uživatel
14 příspěvků
28. 7. 2007   #15
-
0
-

Tak autor napsal ze bohuzel nema moc casu, a ze je to neefektivni. Po chvilce presvedcovani napsal ze nic neslibuje ze na to mrkne, takže relativně naděje je.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 22 hostů

Podobná vlákna

PhpRS - plugin — založil Karel Bouchal

Quake plugin — založil xvikingk

Plugin do chrome — založil Requiem

K3dCarousel plugin — založil Cervicek

JQuery plugin — založil mik1

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý