Zdravím administrátory tohoto fóra, kontrolní otázka 2 + 3 = 5, která má sloužit jako anti spam mi přijde dosti slabá. nabízím vytvoření grafického složení třeba 4 písmen, které se musí opsat, tak jak to je na např. rapidshare.com.
Fórum › Návrhy na vylepšení
Anti spam - slabý
To J4cker: fakt je, že tento spam je slaby. jen si dovolim podotknout, ze i onem antipam napr na rapdisharu je velmi primitivni, a je mozne ho urcite prekonat. nyni se ceka na novou verzi. ktery vyjde asi priblizne za tyden
No o obrázkovém antispamu až bylo řečeno mnoho, ale nejlepší je toto:"Nakonec ty začmárané obrázky rozluští jen spamboti :). A co se týká antispamu, tak je nejlepší řešení sada náhodně generovaných otázek, stím se většina botů bez AI odrovná :) a těch s AI je málo a především je to fuška něco takového napsat, tedy pokud kontrolní otázky nejsou jen kolik 2+3 :)...
To Zdeny+: fuška? tak za ty miliardy dolaru co se v tom toci to stoji ne?
EDIT: promin, ja spatne cet, jako ze ta fuska patri ktem spamum s AI ;-)
Jasne, ale i tak si nemyslim ze rozlusi obrazkove kody, podle mě kdyby to byly s velkymi a maly pismeny a zvoli se vhodne pozadi tak to spambot nedava , urcite vite vic nez ja ale jeste (bohudik) jsem se s takovou svini nesetkal.
Jo a kdyby se aspon ti pocetni otazky menili, tak aspon potrenuji matiku :-D :-D ale ja tam mam stale 2 + 3
A podle informací z bezpečnostního oddělení, bude zavedena i identifikace hlasem. :-DZdeny+ píše:#
# To J4cker: Jo brzy se tu zavede, před vložením příspěvku vyřešte příklad na diferenciální či integrální počet :), určitě to zpřehlední forum a zkvalitní příspěvky
Pak dále otisků prstů, čísla občanky, velikosti bot a nakonec sem už konečně nebude nikdo chodit :D.
Hmm, stacili by nahodne generovany rovnice s mnozstvom premennych.. Ale samozrejme v zacmaranom obrazku.. To dufam nezvladne ani bot s AI ;) Pripadne citacka DNA.. Kazdy registrovany clen by mal mat v databaze aj svoje DNA!!!! Toto je technicky nedostatok! Navrhujem odstranit :)
To Tocimanko : captchu nechci zavádět (více v článku, který brzy vyjde).
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
To Tocimanko : a není to cílem, chtít, aby se čtenáři registrovali?
Ještě jedna informace vynesená na povrch a bloknu ti IP adresu, nebaví mě ti mazat a kontrolovat příspěvky.
To Curo : at zije proxina
To hrach : ne každý ví :)
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Anti frame ochrana — založil insider