Zdravim,
hledám někoho kdo by se mnou udělal on-line web hru šachy.
hra by se hrála přímo v prohlížeči(žádný flash atd.).
Hra by fungovala na php, mysql a dalších skriptech.
Když né flash tak pouze php tvořící obrázky.
Zaznamenávali by se výhry prohry.
Byla by tabulka výher atd.
Koho hledám
Nějaké tvůrce webu
Někoho kdo by dokázal vytvořit 2D obrázky figurek na poli.
Jedná se o neziskový projekt, takže nemůžu nabídnout odměnu.
V případě zájmu mě kontaktujte:
E-mail: Vojta.Kotoun@centrum.cz
Díky moc.
Fórum › Inzerce
Tvorba hry Šachy on-line(webový)
Tohle bych ani neřešil, zase maník, co dostal nápad a teď řekl, aby ho ostatní realizovali. Udělejte mi ten web, vytvořte obrázky figurek :-D Achjo, Paking alias Vojta alias VojtaK je zase tady.
Tokan píše:#
# Tohle bych ani neřešil, zase maník, co dostal nápad a teď řekl, aby ho ostatní realizovali. Udělejte mi ten web, vytvořte obrázky figurek :-D Achjo, Paking alias Vojta alias VojtaK je zase tady.
Přesně :D
to Tom@sQo: k tý AI, tam nejde o to v jakym jazyce to napíšeš (klidně PHP), ale o ten samotnej algoritmus. Ale fakt bych nechtěl bejt ten kdo to bude vojtovi programovat aby on pak shrábnul výdělek z adsense :)
to Vojta: nemusíš se hnedka snažit realizovat cokoliv tě napadne, zvlášť když na realizaci nemáš prostředky. Když bys tady předved ten algoritmus (nemusíš zdroják, stačí funkční verze, ty figurky klidně pár teček z malování) tak se určitě najde někdo, kdo udělá web i ikonky.
Vyvalil som oci, ked som si cital tento prispevok...tolko chyb, to je priserne... Chlape dufam, ze si to pisal schvalne a ak ano, tak s tym radsej prestan a ak nie, tak sa chod liecit :)Milkomax píše:#
# ja bich sa aj pustil do projektu ale ako grafik a otaska ci mas predstavu aki tip obraskou ma ist a ci mas pretstavu ake figurki maju vipadat ak nie pouzijem fantaziu. icq: 374-588-793
To mephi: můžeš se inspirovat ... http://silverlight.net/samples/1.1/chess/chess.zip ... asi to nebude žádná sláva, ale můžeš to zkusit
Slusne online sachy, i kdyz porad v pomerne rane fazi vyvoje jsou na 64squar.es
To VojtaK: Jak si ma zas pobavil :D Nieco ta napadne a hned to das do fora, nech ti to niekto naprogramuje :D Ach jo... Ale chapem ta, pri tvojom veku (i ked ten tu uvadzat samozrejme nebudem, neboj ;) ti este takato fantazia hooodne pracuje :) Kazdopadne sachy v PHP.. hmm.. podla mna je to blbost a vyplod fantazie s prepacenim (a nehnevaj sa na mna). Ak si nechces zacinat s flashom (co som si isty ze nie ;), tak mozes na takuto onlinovku zabudnut. Velky TOCIMAN dohovoril!
Vojta Kotoun: chci dělat weby! :D
http://blog.warezman.info/prezijeme
Při čtení těch rozhovorů mi skoro tekly slzy z očí :DTom píše:#
# Vojta Kotoun: chci dělat weby! :D#
##
#http://blog.warezman.info/prezijeme
Už jste s tim fakt trapní! Dyť je mu 11! V 11ti je zdravý se do všeho horlivě hrnout a mít velkou fantazii a srandu byste si měli dělat z někoho, kdo takovej v 11ti nebyl! To, že se Vojta vždycky na všechno později vykašle a chce po ostatních, aby to dělali za něj, sice není zrovna "přístup vývojáře", ale to už tak nějak patří k té horlivosti a fantazii...
Colpik píše:#
# Už jste s tim fakt trapní! Dyť je mu 11! V 11ti je zdravý se do všeho horlivě hrnout a mít velkou fantazii a srandu byste si měli dělat z někoho, kdo takovej v 11ti nebyl! To, že se Vojta vždycky na všechno později vykašle a chce po ostatních, aby to dělali za něj, sice není zrovna "přístup vývojáře", ale to už tak nějak patří k té horlivosti a fantazii...
ty tu asi niesi moc dlho a asi ho nepoznáš, ja tiež niesom z tých čo by som si potreboval z takýchto ľudí robiť srandu, ale fakt, za ten čas sa už mohol veľa naučiť a nie chcieť všetko od ostatných on sa radšej milión krát spýta miesto toho aby začal rozmýšľať alebo spravil preto niečo sám ...
http://jakub.lajmon.name
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
QT - Tvorba hry — založil Franta
Tvorba hry — založil Felen
Tvorba 3D hry — založil johnny15
Tvorba hry — založil Michal Dorazil