Kde mám chybu? – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Kde mám chybu? – C / C++ – Fórum – Programujte.comKde mám chybu? – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
tomáš polz0
Návštěvník
5. 5. 2006   #1
-
0
-

snažím se vytvořit program ,který z souboru načte string(konktretne IP adresu) a chci tento string uložit do řetezce adresa abych ho mohl třeba dále vypsat či dále s ním pracovat jako s obyčejným stringem.
toto je muj zdrojak

#include<stdio.h>

int main()
{
FILE *fr;
int i=0;
char znak;
char adresa[20];
if ((fr=fopen("adresy.txt","r"))==NULL){
printf("Soubor adresy.txt se nepodařilo otevrit");
return 0;
}
while(adresa[i]!= EOF)
adresa[i]=getc(fr);
i++;
}
fclose(fr);
return 0;
}

toto chyba při kompilace
 gcc -o PING PING.c

PING.c:16: warning: parameter names (without types) in function declaration
PING.c:16: warning: data definition has no type or storage class
PING.c:17: error: syntax error before "return"

a toto obsah souboru adresy.txt
 10.0.0.3

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Reklama
Reklama
Matěj Pácha0
Super člen
5. 5. 2006   #2
-
0
-

Tak chyba je to ban?ln? - chyb? tam slo?en? z?vorka za while.... Nezkou?el jsem, jestli to funguje spr?vn?, ale zkompilovalo mi to.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Ajem tíčr, andrgraund tíčr!
tomáš polz0
Návštěvník
5. 5. 2006   #3
-
0
-

:D :)) :super: to bych našel tak zejtra

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 226 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý