Kam zmizel clanek od Tokana (v nejnovejsich komentarich me to odkaze na "clanek byl smazan")???
Fórum › Návrhy na vylepšení
Smazan clanek?
No byl smazán... k tomu už asi není co dodat
Já jsem hned věděl, kdo se na to zeptá.
Jakej článek to byl?
Jo, ale tak to chápu. To by se spíš mělo udělat tak, že by se udělal topic v diskuzi a každej by tam něco připsal. Protože to by byl flame jako prase.
To Zelenáč: Hey, jak víš že měl být unesen teroristy? Žes zase vlezl do redakční nástěnky;)
Najdete zde články zabývající se matematikou základních a středních škol a databázi hlavolamů.
Pro vyzkoušení Vaš
To Blujacker: viz. můj příspěvek
To DeaLer: V tomhle topicu? Tady nic o teroristech nepíšech...
Najdete zde články zabývající se matematikou základních a středních škol a databázi hlavolamů.
Pro vyzkoušení Vaš
Už to neřeš, byl smazanej;)
Pro vyzkoušení Vaš
To Blujacker: Aha, myslel jsem, že ti dojde souvislost ... když se v redakční diskuzi mluvilo o tom, kdo se zeptá na ten článek, tak mě bylo jasný kdo. Proto taky ví o těch teroristech ;)
To DeaLer: Nj, sem dneska trochu pomalejší, vstával jsem v 5 a 11 hodin sem vozil kolečka betonu;)
Pro vyzkoušení Vaš
Blujacker píše:#
# To DeaLer: Nj, sem dneska trochu pomalejší, vstával jsem v 5 a 11 hodin sem vozil kolečka betonu;)
Kolik za to máš, btw?
70 za hodinu... Takže dneska skoro 800;) Na konci prázdnin bude notebook :=*
Pro vyzkoušení Vaš
To Blujacker: Fíha. Kdes' to sehnal? To je peněz, to buď rád.
Je to přes několik známých. Kdyby to bylo ofic. směl bych pracovat jenom 6 hodin denně a to bych si "hovno" vydělal. Takže tak. Ale je to pěkná makačka...
Pro vyzkoušení Vaš
# Je to přes několik známých. Kdyby to bylo ofic. směl bych pracovat jenom 6 hodin denně a to bych si "hovno" vydělal. Takže tak. Ale je to pěkná makačka...
Jj, já taky nejsem "oficiálně", takže taky dělám fyzicky náročny práce a to osm a půl hodiny denně, ale mám za to 68,-, za což jsem nadmíru spokojenej.
Já měl taky 70 za hodinu přes známé a taky načerno ;)) Práci jsem měl stejnou, na stavbě... ten největší humus, co může být... Máknul jsem si opravdu hodně, první tři dny jsem byl mrtvej, nemohl jsem se pohnout, pak už jsem si zvykl. Ale dělat bych to nikdy nechtěl, proto jsem rád, že můžu studovat ;)
To Zelenáč: Ach, ty zprávy se ale šíří rychle;)
btw, bude mít Atlantis podporu několika jazyků??
Pro vyzkoušení Vaš
Pokud mi pamět slouží, tak se má vracet v sobotu, ale v kolik, to myslím neupřesnil...
A kdy tak Atlantis dokončíš? Hodil by se mi nějaký dobrý cms s podporou více jazyků, mathml atd...
Pro vyzkoušení Vaš
Mohl by být dřív kdybys na tom pracoval místo aby si zevloval na fóru;)
Pro vyzkoušení Vaš
dneska. Curo už se dneska připojil na Prog. ale mohl to bejt Frosty..
Pro vyzkoušení Vaš
Přiznej se dobrovolně:D
Pro vyzkoušení Vaš
Konečně rozumný slovo. Ať se daří!
Pro vyzkoušení Vaš
Články nemohou mazat všichni korektoři. Mazat můžu jen já a Curo. V nové verzi bude možnost podat NÁVRH na výmaz (přes "tlačítko"), ale nic se nevymaže. Takže pokud bude mít někdo pocit, že nějaký článek by měl být smazán (paskvil, nedomrd, okleštěnec, holátko, nazvěte si to jak chcete :D), může se "vyjádřit". ;))
Spouta lidí má ted novýho avatara. A další si ho změní spolu s novou verzí;)
Pro vyzkoušení Vaš
# Spouta lidí má ted novýho avatara. A další si ho změní spolu s novou verzí;)
Na to zapomeň, já si avatara neměním, můj Garret se mi líbí!
Ale je pravda, že se potom v příspěvcích začínám ztrácet, jak nevidím toho vošklivýho pavouka (nic proti :)), zelenýho hada či rozzářenou tvář pod sluncem.
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Článek týdne — založil pawlik
Náhodný článek — založil Náhodný obrázek s textem
Aktuální článek — založil Daniel
Clanek kniha cokoliv — založil tribalcz
Nefunkční článek C++ - 4. lekce v Opeře — založil Nagrom