Problém s 1. lekcí – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Problém s 1. lekcí – C / C++ – Fórum – Programujte.comProblém s 1. lekcí – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Sedy
~ Anonymní uživatel
9 příspěvků
5. 8. 2007   #1
-
0
-

Zdravím,
učím se programovat podle vašeho kurzu, mám program wxdev-C++, jsem teprve v 1.lekci a zkouším "Ahoj světe!" když to napíšu do programu tak dám zkompilovat-pak spustit, ale nahlásí to chybu- Soubor není zkompilován. Chybu v zápisu nemám zkoušel jsem to několikrát. Prosím o co nejrychlejší pomoc. Předem díky.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zelenáč0
Posthunter
5. 8. 2007   #2
-
0
-

Zrejme se to nedari zkompilovat, jelikoz mas v kodu chybu...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Sedy
~ Anonymní uživatel
9 příspěvků
5. 8. 2007   #3
-
0
-

To Zelenáč: Ale v kodu chybu nemám, mám to napsaný přesně podle toho vzoru, který je v té lekci...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zelenáč0
Posthunter
5. 8. 2007   #4
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Nery0
Newbie
5. 8. 2007   #5
-
0
-

NN ten kod je blbě napsany..... podivej se
NA tema zacinam s programom tam je ten kod spravnej

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Nery [img]http://img183.imageshack.us/img183/2171/nery2qo6.png[/img]
Sedy
~ Anonymní uživatel
9 příspěvků
6. 8. 2007   #6
-
0
-

To Nery: Tak to mi taky nejde :( i když tam ten kod nakopíruju, dám zkompilovat- pak to chci spustit a vyhodí mi to chybu- Soubor není zkompilován!
Tak nevim čím to může být :(

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Sedy
~ Anonymní uživatel
9 příspěvků
7. 8. 2007   #7
-
0
-

Proste jak tam vložím jakýkoliv kod a zkompiluju ho, tak mi pak při spuštění vyskkočí chyba- Soubor není zkompilován!.
Prosím pomozte...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zelenáč0
Posthunter
7. 8. 2007   #8
-
0
-

OMG, mrkl jsi na ten odkaz??? Jaka chyba tam vyskoci PRI KOMPILACI, [podtrzene]ne[/podtrzene] pri pokusu o spusteni!!!!
Zkus tohle:



int main(){
return 0;
}

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Sedy
~ Anonymní uživatel
9 příspěvků
7. 8. 2007   #9
-
0
-

Žádná chyba při kompilaci nenaskočí- v tom statusu to nejdřív píše Compilling a pak Done a je tlačítko zrušit se změní na Zavřít jinak nic...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Sedy
~ Anonymní uživatel
9 příspěvků
7. 8. 2007   #10
-
0
-

nemohl bys mi dát kdyžtak icq pls? Bylo by to jednodušší moje je kdyžtak- 254-945-413

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zelenáč0
Posthunter
7. 8. 2007   #11
-
0
-

A napise to potom taky "linking"??? Nemuzes PRESNE popsat, jak postupujes a co to dela???

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
mephi0
Expert
7. 8. 2007   #12
-
0
-

[OT]

Zelenáč píše:#
# A napise to potom taky "linking"??? Nemuzes PRESNE popsat, jak postupujes a co to dela???


no to zrejme nebude možné, inak by to spravil už na začiatku ;)
[/OT]
keď to nevieš popísať upni niekde screenshot ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Program nemusi fungovat rychle, staci ze funguje dostatecne rychle.
Sedy
~ Anonymní uživatel
9 příspěvků
7. 8. 2007   #13
-
0
-

No tak napíšu kod (popř. ho tam zkopíruju), dám zkopilovat- pak se to uloží- probíhá ta kompilace jak sem psal (linking to tam nepíše)-a pak dám spustit a napíše mi to- Soubor není zkompilován!

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
mephi0
Expert
8. 8. 2007   #14
-
0
-

screenshot bude asi najlepši :)
projekt vytváraj ako čo najchudobnejšiu konzolovu aplikáciu. Pozri či ti nevypísalo nejaké chyby.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Program nemusi fungovat rychle, staci ze funguje dostatecne rychle.
Sedy
~ Anonymní uživatel
9 příspěvků
8. 8. 2007   #15
-
0
-

Koukal jsem se a žádné chyby mi to neukázalo, a čeho bys chtěl ten screen??

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zelenáč0
Posthunter
8. 8. 2007   #16
-
0
-

OMG - vzdavam se, tohle je beznadejnej pripad :-(

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zelenáč0
Posthunter
8. 8. 2007   #17
-
0
-

To Sedy: Budto skus popsat VSECHNY tvoje kroky - od spusteni IDE, zalozeni projektu, napsani kodu az po komilaci, sestaveni a spusteni - kde se objevuje jaky text, jake dialogy(..), nebo sem strc screen, jeste lepe nekolik screenu!!!

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 12 hostů

Podobná vlákna

Neviem vytvoriť v druhej lekci — založil L33t5pe@k

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý